2777
2789

ماجرا از این قراره 

دیروز خونشون بودم 

عروس دایی نامزدم هم اونجا بود (مهمونی)

بعد ما هم سن هستیم 

آیناز فقط از من ۵ ماه بزرگتره 

من صداش زدم آیناز 

بعد مادر شوهرم گفت نگو آیناز اون جایگاهش بالاس بگو عروس دایی آیناز 

منم گفتم ما هم سن هستیم و فلان من نمیگم 

(17سالمونه)

حالا امروز به نامزدم گفتم که مامانت دیروز یه حرف خنده دار گفت 

بعد براش تعریف کردم بعد گفت کجاش خنده داره؟؟؟

چیزی نگفته وفلان 

منم گفتم چرا گفته جایگاهش بالاس و فلان 

گفت خب اون به تو به فلان عروس تو به اون بگو فلان عروس دایی 

بعد گفت چرا احترام مامان منو نگه نمیداری و فلان 

(حالا من خاستم قهر نکنه الکی گفتم من همیشه پشت مادرم شوهر بودم یه روز یکی از دوستام پشت مادر شوهرم حرفی زد من جوابشو دادم و از اون روز باهاش قهرم حالا مثلا دروغ گفتم بحث بالا نگیره )

بعد بازم جروبحث کردیم 

بازم دویاره دعوا کردیم 😐

آره تو قدر منو نمیدونی فلان بسان 

منم زدم سیم آخر گفتم ارزش نداری خودمو بخاطرت ناراحت کنم 

الان واقعا ناراحتم 

با اینکه میدونس مامانش بد گفته اون جایگاهش بالاس ولی پشت اون وایساد 

حق دارم ناراحت شم؟؟

turk Giziam

مادر و پسر هر دو سم خالص

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همتون ۱۷ شوهر میکنین؟

چتونه میترسین شوهر کم بیاد

خدای من😕😕

دغدغه لعنتیت باید توو این سن درس و رشد مهارت هات باشه نه ایناز عروس دایی فلان خر اه

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

:/

قشنگم آخه ۱۷ سالگی مجبور بودی؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

همتون دیوانه این...تمام

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بنظرم سیاست نداری

همیشه خودت جواب مادرشوه تو با شوخی و خنده بده

شوهرتو قاطی ماجرا نکن چون هرکاریم کنی اون مادرشه و مادرشو نمیندازه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

خیر تقصیر خودت بوده چیکار داشتی با همسرت تعریف کنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)