2777
2789
عنوان

دیگه دارم میبرم

94 بازدید | 25 پست

واسه هر پول گرفتنی از خونواده باید کلی منت بکشم و به زور میدن من نمیدونم شما پول ندارین بچه بیارین چرا اون بدبختو به وجود میارین ک این همه زجر بکشه

کلی درس میخونم تو کارنمم ی نمره ۲۵ صدم کم بشه ببینی چیکار میکنه یه دونه کلاس ۳ ساله نرفتم بقیه دوستام همه کلاس میرن کتابا ی کمک درسیم دست دومن مگ من چ گناهی کرده بودم؟ادامه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بقیه هم کلاسی های گرامی بنده: چقد روزی درس میخونی درسات خوبه انقد چجوری وقت میکنی هم واسه این مسابقه ها بخونی هم واسه درس:/

آخه لامصبا شما تو زندگی منین؟ ببینین چ شکلی جون میکنم 

ی روز بدون گریه ندارم

با هیچکی ارتباط نداریم هیییچ کس سالی یبارم خونه فامیل نمیریم 

هر بارم خواستم با یکی دوست باشم انقد نق زده به غلط کردن افتادم از ششم ب بعد فهمیدم من چیز بخورم با کسی بخوام دوست شم 

من با 20 سال سن باید برم یرکار خرج خونه رو بدم پول اجاره و......

بار خونواده رو به دوش میکشی نه؟

نمیدونم چرا هنوز زندم با اون کتکا با اون گریه ها با اون غصه هایی ک خفه شدن بغضایی ک ولم نمیکنن نمیدونم چرا زندم نمیدونم چرا خدا خلاصم نمیکنه بکشتم

من با 20 سال سن باید برم یرکار خرج خونه رو بدم پول اجاره و......

شغلت چیه؟ احتمالا خیلی سختی میکشی هیچی اندازه سر کار رفتن و بعدشم واسه خونواده تازه سخت نیست

خیلی سختی میکشی نمیدونمممممم من چرا زندم چرااا

بار خونواده رو به دوش میکشی نه؟نمیدونم چرا هنوز زندم با اون کتکا با اون گریه ها با اون غصه هایی ک خف ...

اوهوم 

پدری ندارم 

مادرم مریضه،خونه نداریم از خودمون کلا فقط کلش اینه بریم سرکار چس تومن بگیرم خرج خونه واجاره بشه 

نه اینده ای نه موقعیتی برای ازدواج ....