2777
2789

خوشکلی تا الان هیچ تاثیری تو زندگیم نداشته 

بخاطر وضع خانوادم نمتونم اونجوری که بخوام زندگی کنم

خیلی از خدا دلگیرم

کاش یه خانواده پولدار و مرفه داشتم الان بهترین ازدواجو میکردم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به قول یه حاج خانمی کاش آدم نه اندام داشته باشه نه قیافه ولی اندازه عدس شانس داشته باشه تو زندگیش😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من كسي كه  عاشقش بودم گفت وقتي با توام حس بد ميگيرم كه وضع ماليت بالاتره 

هه دنبا برا من همه چيش برعكس 

كاش خيلي خيلي زيبا بودم پول نداشتم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

و من برعكس كاش زيبا بودن بي پول

زیبایی به چه درد میخوره وقتی باعث خوشبختیت نشه هیچ خیری برات نداره هیشکی برا ازدواج نمخوادت فقط بیرون میری همه چبمشون دنبالت هست همین

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷