2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه های موقت چی بود ؟

انگیزه دادن و ادامه دادن.هی این دوره اون دوره گوش دادن. هدف گذاری و ذوق ایجادکردن. شرکت تو گروه هایی ک دنبال موفقیت بودن. وای خدا  چقد اذیت خودم کردم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
انگیزه دادن و ادامه دادن.هی این دوره اون دوره گوش دادن. هدف گذاری و ذوق ایجادکردن. شرکت تو گروه هایی ...

اها اینا رو من جواب نمیده 🥲

مگمل خاصی استفاده میکنی ویتامینی چیزی 

چون خسته وبی حوصله هم هستم 

خم مشکلات روحی دارم 

چالش من دوست داشتنی بزن نت.سعید پور اندی

واسه همین عزت نفس وخوددوستیه

انقدسبکه.پنج دیقه وقت میبره

۲۱روزه

من برای این مقاومت نداشتم چون اسون بود ولی خیلی اثرگذاس

اها اینا رو من جواب نمیده 🥲مگمل خاصی استفاده میکنی ویتامینی چیزی چون خسته وبی حوصله هم هستم خم مشکل ...

من افسردگی حادداشتم.حتی فکرای خودکشی🤐

قبلا اس سیتالوپرام میخوردم و دوتاقرص دیگه. کم کم حالم خوب شد قط کردم

اگ میبینی کم حوصله و بی انگیزه و غمزده و ناامیدی برو دکتر. شایدنیازه واسه هول دادن کمک بشن قرص

من افسردگی حادداشتم.حتی فکرای خودکشی🤐قبلا اس سیتالوپرام میخوردم و دوتاقرص دیگه. کم کم حالم خوب شد ق ...

اره منم مبخوذدم فلوکستین 

آلان بهتر شدم قطع کردم 

ولی از پس هیچی برنمیام بازم 

ولی میدونی از ساده ترین چیرا شروع کن ک انرژی و اراده خاصی نخواد

مثلا پاک کردن اهنگایی ک حس غم میدن.آنفالوکرپن پیجای اخباروسیاست وندیدنشون.پای دردودل بقیه ننشستن. نینی سایتو زیرورونکردن

گاها بشین جلوی افتاب فقط. ویتامین دی و اهن خونتم اگه کم باشه حالت افسردگی میاره

برای مراحل بعد قندوشکرم‌حذف کن.دقیقا حس افسردگی میاره دیدم

اره منم مبخوذدم فلوکستین آلان بهتر شدم قطع کردم ولی از پس هیچی برنمیام بازم

وقتی قرص میخوری بایدکنارش روخودت کارکنی. قرص باعث ترشح سروتونین میشه

سروتونین داخل مغز که کن ترشح بشه افسردگی میاره.خب وقتی حالت خوب میشه قط میکنی این سروتونینم کم میشه. ازکجاساخته بشه که حاله خوب بمونه؟ اینو خودت باید بسازی باورزش پیاده روی .مدیریت ذهن و....

۹۹درصدافسردگیا بخاطر سبک زندگی اشتباهه.من انقدروخودم عیب میذاشتم فکر نمیکردم حالم خوب بشه بدون قرص. بعددیدم نه

اصن افسردگی ینی دوری ازخود و غم درونی خودت...ک خودتونمیبینی

چقد مهربونی اینهمه وقت گذاشتی 🤍🥲

فدات بشم ان شالله حال دلت خوب بشه

بخدا باجون ودل و پوست واستخونم حال بدی رو درک کردم خیلی سخته خیلییی. از بیرون میلینی همه چی تقریبا خوبه . ب کسیم روت نمیشه بگی صدتا فاز نصیحت وصیتشون گل میگنه.کسی درک نمیکنه