2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یجایی خیلی بد شکست خوردم به حمایت خانوادم خصوصا حمایت بابام واقعا احتیاج داشتم اما اصلا پشتم نبودن و واسشون مهم نبود

یعنی درواقع هیشکی نمونده بود واسم که بخواد حمایتم کنه

اونجا فهمیدم فقط خودمم ک واسه خودم مهمم 

داغون شده بودم به مرور زمان کنار اومدم اما فقط یکم 🙂

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

یجایی خیلی بد شکست خوردم به حمایت خانوادم خصوصا حمایت بابام واقعا احتیاج داشتم اما اصلا پشتم نبودن و ...

عزیزم🥺

قدر بابات رو خیلی بدون.......

حتی اگه خیلی در حقت بدی کرده 

قدرش رو بدون😭

🖤🖤

همین الان ب بدترین حالت ممکن احساس شکست میکنم 

شوهرم بعداز ۲۰ سال زندگی مشترک از خونه بیرونم کرده ، نه پدر دارم ن برادر 

نه تخصص دارم نه پول دارم نه طلا دارم ، نشستم تنها تو خونه ی مامانم فقط غصه میخورم 

دنبال کارم ولی پیدا نمیشه

همین الان ب بدترین حالت ممکن احساس شکست میکنم شوهرم بعداز ۲۰ سال زندگی مشترک از خونه بیرونم کرده ، ن ...

عزیزدلم🥺🥺

واقعاا متاسف شدم

امیدوارم همه چی هر چه زودتر حل شه 

🖤🖤

جاهایی که احساس بد و مشکلی داشتم که از دست کسی بر نمیومد کمکم کنه

بیشتر احساسش بهم دست داده وگرنه تو واقعیت اینجوری نیست 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بیشتر ببینید
من همسایه مادرشوهرمم....خییییلی اذیت میشم...یه بار خاستم کلا از اینجا برم یه شهر دیگه...ولی کسی حمای ...

عزیزدلممم🥺🥺🥺خیلی سخته میفهمم...امیدوارم یه روزی شرایطش جور شه که بری

🖤🖤

عزیزم🥺قدر بابات رو خیلی بدون.......حتی اگه خیلی در حقت بدی کرده قدرش رو بدون😭

بخوامم نمیتونم اونقدی که باید قدرشو بدونم 🙂

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

همین الان ب بدترین حالت ممکن احساس شکست میکنم شوهرم بعداز ۲۰ سال زندگی مشترک از خونه بیرونم کرده ، ن ...

نمی تونید تو کارخانه ی جایی کار کنید؟ تو دیوار کارخانه ها برای بسته بندی نیرو می‌خوان یا تو روبیکا سرچ کن واژه سنگ ی کانال هست خانوم کم سنی هستش(نرگس پرچ) ساخت محصولات سنگی رو آموزش میده سرمایه اولیه ومواد می‌فرسته شمع سازی هم هست علاوه بر محصولات سنگی میگه بعدش با 80 درصد سود ازتون میخرم