2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم عزیزم

نامزدم محبت کلامی داره ولی محبت عملیش لنگ میزنه 

میاد خونه مون منو می‌بینه ولی خب تو خونه مگه چقدر میشه دوتایی تنها بود 

هر دفعه خودم باید بگم بیا بریم بیرون دور بزنیم دل به آرزو موندم یه بار که بی حوصلم بگه پاشو میام دنبالت بریم بیرون 

چجوری بگم بهش به نظرت و نشون بدم دلخورم 

ببخشید چون رو دلم مونده و کسی نداشتم بهش بگم اینجا گفتم 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
بیشتر ببینید
نمی تونید تو کارخانه ی جایی کار کنید؟ تو دیوار کارخانه ها برای بسته بندی نیرو می‌خوان یا تو روبیکا س ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ولی فعلا پام آسیب دیده نمیتونم راه برم اصلا 

بعدشم افسردگی دارم ی حموم ب زور میرم 

صبرکردم پام خوب شه ببینم چی میشه 

نامزدم محبت کلامی داره ولی محبت عملیش لنگ میزنه میاد خونه مون منو می‌بینه ولی خب تو خونه مگه چقدر می ...

آخی چ بد 

عزیزم من الان مغزم فعلا کار نمیکنه 

ایده خاصی نمیاد به ذهنم 

ولی سخته بهش بفهمونی مگر اینکه بهش مستقیم بگی

🖤🖤