2777
2789
عنوان

آلرژی صبحگاهی هر کی داره لطفا بیاد

319 بازدید | 17 پست

آلرژی به چی دارین و چطور تمام میشه؟ 

مثلا یکم ابریزش هست و بعد قطع میشه؟ 

تو هوای آزاد بیشتر هست یا توی خونه؟

پسر من صبح که بیدار میشه گاهی ابریزش داره و بعد اگر از خونه بریم بیرون قطع میشه. به نظرتون میتونه آلرژی فصلی یا غذایی باشه؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

وای منم دقیقا همینجورم نمیدونم دلیلش چیه.

ابریزش بینی و سوزش چشم داشتم همش.ظهر که میشد خود به خود خوب میشدم

تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید

بله آلرژی هست 

منم اوایل همین بودم 

ولی الان شدید تر شده فصل بهار بیشتره ولی بقیه فصول هم هست 

عرق کنم و باد بهم بخوره و بعضی غذاها مثل فلفل ،گوجه ،تخم مرغ ،بادمجون ،گردو ،موز ،توت فرنگی و ... بخورم شدید تر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم دقیقا همینجورم نمیدونم دلیلش چیه.ابریزش بینی و سوزش چشم داشتم همش.ظهر که میشد خود به خود خوب ...

اخه اکثرا به ظهر نمیکشه. گاهی همون صبحانه میخوره قطع میشه. گاهی که طول میکشه ببرمش از خونه بیرون قطع میشه و دیگه طول روز هم پیش نمیاد. 

مال شما چطوریه؟ توی خونه و تو هوای آزاد فرق داشتن ؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بله آلرژی هست منم اوایل همین بودم ولی الان شدید تر شده فصل بهار بیشتره ولی بقیه فصول هم هست عرق کنم ...

یعنی به همه این غذاها حساسیت داری؟ 

بله آلرژی هست منم اوایل همین بودم ولی الان شدید تر شده فصل بهار بیشتره ولی بقیه فصول هم هست عرق کنم ...

آلرژی چی هست؟ فصلی یا آلرژی به غذا. چند سالت هست؟

آره اینا چیزایی هست که اذیتم می‌کنه ولی من دیگه اهمیت نمیدم همش رو میخورم 🤦‍♀️😅چندین ساله درگیرم و ...

الرژی فصلی هم هست؟

ببین هم گل و گیاه اذیتم می‌کنه و هم غذا ۳۵ سالمه

بعد ابریزش صبح داری که بری بیرون خونه قطع بشه؟

اخه اکثرا به ظهر نمیکشه. گاهی همون صبحانه میخوره قطع میشه. گاهی که طول میکشه ببرمش از خونه بیرون قطع ...

نه برای من فقط اگه مسافرت بریم همیشه حساسیت بیچارم میکنه.فرقیم نمیکنه کجا باشه...بعد تا میایم شهرمون خوب میشم

اما تو شهر خودمون اگه حساسیتم شروع بشه فرقی نمیکنه بیرون یا خونه.

تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید

دختر من این علائم اول صبح داشت و بعد چند دقیقه یا چند ساعت خوب میشد

اولیل فکر میکردم ،سرماخوردگی هست

چقدر بهش دارو میدادم

بعد دکترش عوض کردم و بردم پیش یک متخصص اطفال

گفت حساسیت و آلرژی داره

بهش یک شربت حساسیت و یک اسپری بینی حساسیت داد

خوب خوب شد الحمدلله

الانم هر چند ماه  تا میاد اون علائم نشون بده،به جای کلی داروی سرماخوردگی ،همون شربت بهش میدم و خوب میشه خداروشکر

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

دختر من این علائم اول صبح داشت و بعد چند دقیقه یا چند ساعت خوب میشداولیل فکر میکردم ،سرماخوردگی هستچ ...

سلام. چه شربتی بهش داد؟ بعد همیشه علایم نداره؟ مال فصل خاصی هست؟یا غذایی هست یا اصلا نمیدونی چیه