2777
2789
عنوان

حاملگی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 101 پست
خدانگه داره براش...اره میدونم خیلی سخته....ولی بزرگ‌که میشن خوب میشه

چقدر بزرگ؟ الان پسرش 5 سالشه هنوز که از فشارها کم نشده

مگه جوونی و عمر و اعصابتو از سر راه آوردی؟ 

یکم صبر من گلم، پشیمون میشی بعدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۵ماهه باردارم دومی رو.۱۰روز بعد تولد۳سالگی پسر اولم پسر دومم به دنیا میادمن کلا عصبی ام ولی مبخام ...

خدا نگه داره براتون...فاصله خوبی هستش منطقیه....اولشه بعد که بگذره خوب میشه و همه چی روال میشه به نظرم

خداروشکر گوش شیطون کر خوبه، اولا یه کم اذیت میکرد چون خیلی کوچیک بود الان بهتره

خدا رو شکر من فاصله سنی بچه هام هشت ساله ولی همیشه میگم کاش کمتر بود .البته من به خاطر مشکل اسم کودکان  که بچه ی اولم داست ومرتب باید پرستاری میکردم نتونستم زودتر بیارم .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

منم میگم بچه دوم خوبه به شرط اینکه بچه اول دیگه از پس کارای خودش بربیاد.درغیر اینصورت مادر خیلی خیلی ...

آره این که ایده آل ترین حالت ممکنه ولی مساله اینه که زندگی همیشه رو ایده آل نمیچرخه...مسائل دیگه مثل شرایط سنی مادر هم شرطه همه نمیتونن فاصله سنی ایده آل بزارن.وقتی سن داره بالا میره و تو میخوای که بچه دوم هم داشته باشی دیگه نمیشه همه نکات رو لحاظ کنی باید سختیشو به جون بخری

من اولی ۷ ماهه بود باردار شدم الان بزرگه ۳ سالشه کوچیکه ۲۰ ماهش اوایل خیلی سخت بود الان نسبتا بهتر ش ...

کمکی تو چه کارهایی کمکت میکرد...اخه من هروقت بهش فکر میکنم که کمکی بگیرم واقعا نمیتونم کار کسی دیگه رو چه تو بچه داری چه تو کار خونم قبول کنم اصلا بودن یه آدم غریبه رو تو خونم تحمل کنم و آخرش باهاش به مشکل نخورم😄