خانما به نظرتون برای بارداری بعدی اقدام کنم یا زوده؟ بچه دوم میخوام درکل ولی نمیدونم پشت هم بودن خوبه یانه، البته میدونم خیلیی سخته....یا به نظرتون سال دیگه اقدام کنم
خداروشکر گوش شیطون کر خوبه، اولا یه کم اذیت میکرد چون خیلی کوچیک بود الان بهتره
خدا رو شکر من فاصله سنی بچه هام هشت ساله ولی همیشه میگم کاش کمتر بود .البته من به خاطر مشکل اسم کودکان که بچه ی اولم داست ومرتب باید پرستاری میکردم نتونستم زودتر بیارم .
منم میگم بچه دوم خوبه به شرط اینکه بچه اول دیگه از پس کارای خودش بربیاد.درغیر اینصورت مادر خیلی خیلی ...
آره این که ایده آل ترین حالت ممکنه ولی مساله اینه که زندگی همیشه رو ایده آل نمیچرخه...مسائل دیگه مثل شرایط سنی مادر هم شرطه همه نمیتونن فاصله سنی ایده آل بزارن.وقتی سن داره بالا میره و تو میخوای که بچه دوم هم داشته باشی دیگه نمیشه همه نکات رو لحاظ کنی باید سختیشو به جون بخری
من اولی ۷ ماهه بود باردار شدم الان بزرگه ۳ سالشه کوچیکه ۲۰ ماهش اوایل خیلی سخت بود الان نسبتا بهتر ش ...
کمکی تو چه کارهایی کمکت میکرد...اخه من هروقت بهش فکر میکنم که کمکی بگیرم واقعا نمیتونم کار کسی دیگه رو چه تو بچه داری چه تو کار خونم قبول کنم اصلا بودن یه آدم غریبه رو تو خونم تحمل کنم و آخرش باهاش به مشکل نخورم😄