2777
2789
عنوان

حاملگی دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 101 پست
آره ولی از بابت سن نگرانم

چندسالته مگه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازمن میشنوی اصلا پشت سرهم نیار... چون خیلی اذیت میشی

بزار حداقل 4،5 ساله بشه... بعد بیار

بچه های من پشت سرهم هستن و واقعا روانی شدم. هنوزم بچه هستن و زیر4 سالن

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اولی چند سالشه ؟ بنظرم پشت هم خوبه، دردسر و سختیش یکسره‌. پشیمونم چرا پسرم دو سه سالش بود اقدام نکرد ...

اولی که هنوز یک سالش نشده ۹ ماهشه...درسته واقعا بچه ها گناه دارن تنها بزرگ‌میشن ....منم سنم میره بالا 

من دخترم ۶ سالشه الان ۷ ماهه باردارم ولی میگم کاش یا میذاشتم سال دیگه یا یکی دوسال پیش میاوردم بنظرم ...

حالا فعلا که اقدام نمیکنم شایدم سال بعد یا دوسال دیگه...ولی از بابت بالارفتن سنم فکر میکنم

از نظر من دوتا بچه پشت سر هم باعث میشی زندگی زناشویی بسیار سرد بشع و به مشکل بخورنتو همین سایتم خیلی ...

واقعا مدیریت درستی میخواد میدونم.همکاری شوهر هم خیلی لازمه که واقعا درک کنه

خداروشکر باز دوتا دارید چیمیشه برامنم بخایید ی نینی سالم سلامتخدایا قسمتم کن مادریو

من فعلا یکی دارم🫠 عزیزم انشالله که به زودی خدا قسمت شمارو هم بهتون بده و دامنتون سبزشه❤️

خدا رحمت کنه عزیزم خالتو پس بچه من که خاله نداره چی..🥺

ممنون عزیزم 💚

😕خاله خیلی خوبه .محبت هاش مثل مادرآدمه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خواهرم بچه هاش پش سر همن. افسردگی گرفته. واقعا سخت و طاقت فرساست. با اینکه یکیشون دختره یکی پسر. به ...

خدانگه داره براش...اره میدونم خیلی سخته....ولی بزرگ‌که میشن خوب میشه

همه چيت اوكي؟پول اعصاب؟بچه اول مستقله در خواب و خوراك و دستشويي؟سواد تربيت دو كودك رو داري؟

از بابت این چیزها اره خداروشکر خوبم...بچه اولم فعلا کوچیکه برای همین فعلا تو تردیدم و خواستم اینجا از تجربیات مادرهای دیگه نظربپرسم