2777
2789

چطوری شوهرتون بهتون بد و بیراه میگه سکوت میکنید 

چطوری یکی سرتون داد میزنه و فحش میده هیچی نمیگید 

چرا پس من روانی ام😔 چرا باید دادو بیداد کنم فحش بدم چیزی رو بشکنم تا اروم بشم 

توروخدا نصیحتم کنین سکوت کنم تا طرفم شرمنده بشه بیاد معذرت خواهی😔 نه که بدتر از اون بگم اخرش خودم بدهکار بشمو همه چی گردن من بیفته عذاب وجدانم ولم نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکوت کنی کار ب راههای باریک نمیکشه،خوب گفتی محکوم هم نمیشی 

باید خودت ب خودت کمک کنی 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

نباید سکوت کنی ها! فقط باید موقتا سکوت کنی تا آروم بشه و اوضاع بدتر نشه. ولی بعدش خیلی جدی و قاطع باید باهاش برخورد کنی.

سکوت موقت راهکار درسته.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من شوهر ندارم ولی کلا در برابر حرف نامربوط سکوت نمیکنم و جواب میدم. اتفاقا آدم نباید همه چیز رو بریزه تو دلش چون میشه هزار جور عقده و مریضی. خشم فروخورده بعدا خودشو با هزار جور گرفتاری دیگه نشون میده. فقط باید خودت رو کنترل کنی که مثلا فحش ندی. من تحت هیچ شرایطی فحش نمیدم ولی داد و بیداد چرا.

طفلک هیچوقت بهم بی احترامی نمیکنه

این منم که داد و قال میکنم اما بی احترامی نه

همیشه با قلب مهربونش ارومم میکنه

قربونش بشم🥹

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

سکوت نمیکنم کتک میخورم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
طفلک هیچوقت بهم بی احترامی نمیکنهاین منم که داد و قال میکنم اما بی احترامی نههمیشه با قلب مهربونش ار ...

الهی بگردم 🧿🥺❣️انشالله خوشبخت باشی شوهر من که واویلا 😞😞😞

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

الهی بگردم 🧿🥺❣️انشالله خوشبخت باشی شوهر من که واویلا 😞😞😞

این خیلی صبوره🥹🥹🥹🥲🥲

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

این خیلی صبوره🥹🥹🥹🥲🥲

خداروشکر. خدا ببخشتون بهم. رحمت به شیری که خورده. شوهر من که انگار شیر... خورده بس که پاچه می گیره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏