2777
2789
عنوان

ماسک صورت

37230 بازدید | 41 پست

سلام دوستان بهترین ماسکی که تاالان واسه صورتتون استفاده کردیدونتیجه داده روبگید؟

من خودم ماسک اردنخودوباگلاب استفاده کردم که جوش های زیرپوستی روازبین میبره وپوست وسفیدمیکنه👍👍👍

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا کشیدگی پوست...سفیده تخم مرغو اونقدر هم بزنید که کف کنه بعد برای یه ربع بیست دقیقه ای بذارید روی صورتتون نتیجشو میبینید

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

من ماست و حنا قاطى ميكنم ميزنم

يا ماست و زردچوبه و عسل

يا آلوئه وراى خالى🤔

يه بلك ماسك و ماسك نعناييم دارم كه طبيعى نيستن از اونا هم خيلى كم استفاده ميكنم

جوشم بزنم ختمى دم ميكنم ميخورم تفاله هاشو ميزنم به صورتم

عمه ليلى😭😭😭

من تا دلت بخاد ماسکای مختلف زدم 

سدر و ماست

جوش شیرینو ماست 

جوپرک و ماست 

عسلو ماست 

آبلیمو و آب 

حنا و ماست و گلاب

عسل و سیب زمینی 

ماسک خیار و...

به جرئت میتونم بگم هیچکدومشون به پا سفیده تخم مرغ نمیرسه مخصوصا واسه پوست چرب...کسایی ام که پوست خشک دارن میتونن یکم عسل بش اضاف کننو بزنن عالیه😍

الانم فقط همین ماسکو هفته ای دو بار میزنمو هفته ای یک یا دوبارم اسکراب میکنم خوبه راضیم 

چندمدل ماسکو باهم تو یه دوره مصرف نکنین پوستتون گیج و در نتیجه حساسو نازک میشه😁😊

منم خیلی ماسک استفاده میکنم امابهترینش همین اردنخودوگلاب بوده بهتون توصیه میکنم استفاده کنیددفعه اول که میزنیدواقعاتاثیرش ومیبینید😍😍😍😍😍😍😍😍

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

دوستان 

من جوش زیاد دارم دیروز ی نفر بهم گفت بذرشلغم اسیاب کن با ماست مخلوط کن بذار روی صورتت

گفت اولش خیلی میسوزه اما کم کم جوشات خوب میشه 

کسی تا حالا این ماسک رو شنیده میترسم بدتر شه صورتم