2777
2789
عنوان

ماسک صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 37733 بازدید | 41 پست

خانوما من یه مطلب دیدم که بهترین ماسک های صورت و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/mask

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد نخود چیه عزیز برای جوشه یا سفیدی پوست

اردنخودچی اینجوری درست میشه اول نخودو۲۴ ساعت  بخیسونیدبعدابشوبریزیدواسیابش کنیدودوباره روی یه پارچه ای چیزی پهن کنیدتاکاملاخشک بشه ک دیگه هیچ ابی نداشته باشه وخشک ک شددوباره اسیاب کنید.این میشه اردنخودچی

یکی از بهترین راه ها برای داشتن پوست شاداب و سالم استفاده از سرم هایی هست که هم قدرت آبرسانی خوبی دارن ، هم آنتی اکسیدان قوی هستن و هم پوست رو روشن و شفاف می کنن ، سرم ویتامین سی معمولا رایج ترین هست ، یه سرم ویتامین سی و یه سرم روشن کننده و آبرسان  خوب و با کیفیت معرفی می کنم که از لینکهای زیر می تونید ببینید ، قدرت آبرسانی و روشن کنندگی هر دو محصول هم هم عالیه

https://mahziba.com/product/vitamin-c-serum-titan-stem-cell

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه ماسک عالی هستید که هم روشن کننده و هم  لایه بردار با شه وپوستتون رو صاف و یکدست  کنه حتما یه سری به این پیج بزنید اگه بدونین چقدر عالی آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🤩🤩🤩mojezeye_zibayi98@

سلام دوست خوبم 

من الان پیامت رو دیدم راجب ماسک سوال پرسیدی آیا پاکسازی انجام میدی؟

اگر میخوای یک کسب و کار نمونه داشته باشی حتما به اینجا یک سر بزن

بهترین مشاوره آرایشگاه و سالن زیبایی 

نجیب تر از آن باش که برنجانی...

ماسک زغال استفاده کنید من خودم استفاده کردم خیلی خوبه پوست رو شفاف میکنه و جوش های سر سیاه رو از بین میبره و پوست رو پاکسازی و لایه برداری میکنه 

من خودم مارک سودا استفاده میکنم هم ایرانیه هم قیمتش واقعا مناسبت هم کیفیت داره 😊