2777
2789
عنوان

ماسک صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 37230 بازدید | 41 پست

خانوما من یه مطلب دیدم که بهترین ماسک های صورت و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/mask

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آرد نخود چیه عزیز برای جوشه یا سفیدی پوست

اردنخودچی اینجوری درست میشه اول نخودو۲۴ ساعت  بخیسونیدبعدابشوبریزیدواسیابش کنیدودوباره روی یه پارچه ای چیزی پهن کنیدتاکاملاخشک بشه ک دیگه هیچ ابی نداشته باشه وخشک ک شددوباره اسیاب کنید.این میشه اردنخودچی

یکی از بهترین راه ها برای داشتن پوست شاداب و سالم استفاده از سرم هایی هست که هم قدرت آبرسانی خوبی دارن ، هم آنتی اکسیدان قوی هستن و هم پوست رو روشن و شفاف می کنن ، سرم ویتامین سی معمولا رایج ترین هست ، یه سرم ویتامین سی و یه سرم روشن کننده و آبرسان  خوب و با کیفیت معرفی می کنم که از لینکهای زیر می تونید ببینید ، قدرت آبرسانی و روشن کنندگی هر دو محصول هم هم عالیه

https://mahziba.com/product/vitamin-c-serum-titan-stem-cell

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه ماسک عالی هستید که هم روشن کننده و هم  لایه بردار با شه وپوستتون رو صاف و یکدست  کنه حتما یه سری به این پیج بزنید اگه بدونین چقدر عالی آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🤩🤩🤩mojezeye_zibayi98@

سلام دوست خوبم 

من الان پیامت رو دیدم راجب ماسک سوال پرسیدی آیا پاکسازی انجام میدی؟

اگر میخوای یک کسب و کار نمونه داشته باشی حتما به اینجا یک سر بزن

بهترین مشاوره آرایشگاه و سالن زیبایی 

نجیب تر از آن باش که برنجانی...

ماسک زغال استفاده کنید من خودم استفاده کردم خیلی خوبه پوست رو شفاف میکنه و جوش های سر سیاه رو از بین میبره و پوست رو پاکسازی و لایه برداری میکنه 

من خودم مارک سودا استفاده میکنم هم ایرانیه هم قیمتش واقعا مناسبت هم کیفیت داره 😊