2777
2789

من تو خونه بودم که یکی زنگ زد آیفون برداشتم گفت همسایه ام 

میشه یه لحظه بیاین 

چادر پوشیدم رفتم دم در  برگشته میگه جسارت نباشه فکر بد نکنید 

من با خانمم دعوام شده میتونم از شما کمک بگیرم و شماره تونو داشته باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله

بگو از مادر و خواهرت مشاوره بگیر مردک

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بگو من نهایتا میتونم از شوهرم بخوام بهت کمک کنه نقش همسری برات ایفا کنه ولی ممکنه یکم دردت بیاد مردک پتیاره

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

هاج و واج نگاش کردم 

گفتم والا من گوشیم همیشه خاموشه 

دوباره گفت حقیقتش احساس می کنم شما خانم فهمیده ای هستین 

من با خانمم دعوام شده و آرامش ندارم و مدام بدخلقی می کنه 

گفتم نمی دونم چی بگم اگه با هم تفاهم ندارین مسیر اشتباهی رو در پیش گرفتین 

به جای صحبت با من بهتره اینو به همسرتون بگید چون در این زمینه کاری از دست من ساخته نیست 

بازم دوباره گفت می دونم صحیح نیست که من از سما چنین درخواستی کردم ولی خب چند باری که شما رو دیدم 

حس کردم می تونم باهاتون درد و دل کنم 

گفتم من شما رو درک می کنم ولی امکانش نیست 

شکر خدا همون موقع شوهرم از راه رسید که دیگه صحبتش قطع کرد منم بدون خدافظی اومدم خونه