2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاوه گاوووووو

یادت نره پسری که میاد جلو باید از خانوادت بهتر باشه توی زمینه های مختلف که دلت بخواد ازشون جداشی و بری با اون خانواده تشکیل بدی

منم یکی از این موجودات داشتم کمرم گرفته بود و دیسکام بیرون زدگی داشت نمیتونستم راه برم حتی 

خانوادم مخصوصا بابام هر روز منو میبرد فیزیوتراپی و همونجا وایمیستاد تا برگردم

اما این پسر خاکبرسر چی؟ ی حال از من نمیپرسیر چون به قول خودش درگیر بود

کات کردم تموم شد رفت کمرمم خوب شد چون دیگه استرس اقا رو نداشتم که بهم توجه نمیکنه 

تموم کن بره

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

گاوه گاوووووویادت نره پسری که میاد جلو باید از خانوادت بهتر باشه توی زمینه های مختلف که دلت بخواد از ...

اره تموم بشه بره اتفاقا دختر خیالش راحت میشه و حرص و جوش نمیخوره 

پسری که حال بدی دختر واسش مهم نیست سیکشو باید زد 

خوشحالم که کمرت خوب شد و اون عنو از زندگیت انداختی بیرون

از بین گزینه ها میخواد این گزینه هم نگه داره، درسته؟

اره چون اینجوری خیالش راحته چندتایی داره یدفعه شاید بیاد سراغ تو فعلا نیومده

هیچ پسری از کسی که دوست داره بی خبر نمیمونه، همه کاریم میکنه توجه اون آدم رو به دست بیاره این شخص هیچ تلاشی نمیکنه چون الویتش نیستی و بفکر حال خودشه ، فکرتو دیگه درگیرش نکن تو یه رابطه سالم برو که دوست داشته بشی برای به دست آوردنت تلاش کنه و براش مهم باشه کجایی ، بخواد باهات آشناشه و بدونه تو امروز چیکار کردی و اشتیاق به دست آوردنت رو داشته باشه کسی که واقعا دوست داره به اندازه ای که به خودش فکر میکنه به فکر توام هست  

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم