2821
2789
عنوان

آدم بی غیرت

397 بازدید | 16 پست

۳ ساله با این آدم تو رابطم عین این ۳ سال رفیق صمیمیش که بهش میگه داداش به من هی میگه بیا دو تایی بریم بیرون منم هی مراعات کردم ۳ سال به روش نیوردم که رفیق صمیمیت رو من فاز داره هی میگه دو تایی بریم بیرون اخر یه جا گفتم رفیقتو بشناس ۳ ساله به من میگه بیا دو تایی بریم بیرون برگشت گفت نه اون هیچی تو دلش نیست بهش اعتماد دارم اصلا ناراحت نشد😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا دارم روانی میشم

خودتو اذیت نکن عزیزم.

ببین بنظر من بیا یه کاری کن:

چند روز دیگه بهش بگو یه پسر افتاد تو خیابون دنبالم و ازم شماره میخواست و می‌گفت چقدر خوشگلی و از این حرفا!

بعد ببین عکس العملش چیه ؟

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

مهربونای سایت مامانم مریضه

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

۲۱ سالش باشه چ ربطی داره !

حتی اگر قصدش ازدواج هم نباشه، اگر عادی دوستت داشته باشه باید بزنه بترکونه دوستش رو 

خدایی پسرای محل ما ،بخاطر اینکه ی پسر بهم سلام کرد دنبالش کردن کتکش زدن ، تازه هیچ کراش مراشی هم روم نداشتن هیچ کدوم ،فقط بچه محل بودیم همین ! 

غیرت فقط غیرت پسرای دهه ۵۰ و ۶۰ 

شماهارو درک نمیکنم اصلا

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792