۳ ساله با این آدم تو رابطم عین این ۳ سال رفیق صمیمیش که بهش میگه داداش به من هی میگه بیا دو تایی بریم بیرون منم هی مراعات کردم ۳ سال به روش نیوردم که رفیق صمیمیت رو من فاز داره هی میگه دو تایی بریم بیرون اخر یه جا گفتم رفیقتو بشناس ۳ ساله به من میگه بیا دو تایی بریم بیرون برگشت گفت نه اون هیچی تو دلش نیست بهش اعتماد دارم اصلا ناراحت نشد😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان
لطفا هر کس خوند لایک کنه
بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹
کاشتِناخنهایِمصنوعی ،نشانهزیبایی و جمال نیستند...بلکه آنها از عدم طهارت وعدمنظافتِ صاحبشانخبرمیدهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود
حتی اگر قصدش ازدواج هم نباشه، اگر عادی دوستت داشته باشه باید بزنه بترکونه دوستش رو
خدایی پسرای محل ما ،بخاطر اینکه ی پسر بهم سلام کرد دنبالش کردن کتکش زدن ، تازه هیچ کراش مراشی هم روم نداشتن هیچ کدوم ،فقط بچه محل بودیم همین !
غیرت فقط غیرت پسرای دهه ۵۰ و ۶۰
شماهارو درک نمیکنم اصلا
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️