2777
2789
عنوان

من فراموشی لحظه ای دارم

689 بازدید | 19 پست

مثلا میخام با یکی حرف بزنم افکارم میان ولی ی ثانیه بعدش فراموش میکنم چی میخاستم بگم بخاطر همین زیاد حرف نمیزنم 

باید چکار کنم برام پیش روانپزشک ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کندر زیاد بخور

این فراموشی های لحظه ای به خاطر این که فکرت زیادی مشغوله

بی خیال باش هر جور بگیری همونجوری میگذره...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ادویه و فلفل تند نخور . کدو تنبل بپز زیاد بخور . از گرمی و خشکی و مغزه که حافظه کوتاه مدت ضعیف میشه

اشتباه نگفتی ؟ فراموشی بخاطر سردی مغز میشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اشتباه نگفتی ؟ فراموشی بخاطر سردی مغز میشه

فراموشی دو علت هست یکی گرمی و خشکی زیاد مغز که پرش افکار استرس و ضعف حافظه کوتاه مدته . یکی از سردیه مغزه که کلا طرف خنگ و کند ذهنن

احتمال داره بلغمتون زیاد و مغزتون سرد شده باشه.نسخه های پیشنهادی رو بنظر من استفاده نکنید چون بدن و اعضای افراد با هم متفاوته.پیشنهاد میکنم برید پیش یه طبیب اسلامی یا سنتی (البته حاذق باشه )درمان میشید خدا بخواد.جای نگرانی نیست

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

کندر زیاد بخوراین فراموشی های لحظه ای به خاطر این که فکرت زیادی مشغولهبی خیال باش هر جور بگیری همونج ...

ببخشید عزیزم کندر رو باید جوید یا قورتش داد؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹