2777
2789
عنوان

همسرم😭

1356 بازدید | 33 پست

من همسرم تو اسنپ کار میکنه اصلا خرج خونه هم در نمیاد چه برسه به اجاره و قسط شما چه کاری پیشنهاد میدید با ۵۰۰ میلیون بشه انجام داد که درآمدش خوب باشه

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

نمی دونم چرا پول هیچ کاری برکت نداره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

مغازه بزنین پلاسکو

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اولا که عزیزم به هیچ وجه تو این راه به کسی اعتماد نکنید و سرمایتون رو به هیچکی ندین 

ببینید نیاز اون منطقه شما چیه و با توجه به اون دست بکار شید 

میتونید آنلاین شاپ بزنید یا مغازه نقلی کوچولو 

اگه هم تخصص یا حرفه ای دارین میتونید دنبالش کنید و کارگاه بزنید 

خودتون میتونید دوره میکاپ ببینید و مشغول کار شید

این خیلی خوبه آفرین بهتون

شوهرخودم جدیدا داره این کارو میکنه بخدا شرایطمون خیلی سخت بود بهتر شده .ولی باید پشت کار داشته باشی .ساعت ۷صبح بیدارش کردم بره .یه روز شاید ۳تومن دربیاره .یه روز یک تومن .بستگی به هوا داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز