2777
2789
عنوان

همسرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 33 پست
شوهرخودم جدیدا داره این کارو میکنه بخدا شرایطمون خیلی سخت بود بهتر شده .ولی باید پشت کار داشته باشی ...

دقیقا برای روزهای بارونی هم میشه روی ماشین رو یه چیز محکم کشید که بارون جنس رو خراب نکنه

دقیقا برای روزهای بارونی هم میشه روی ماشین رو یه چیز محکم کشید که بارون جنس رو خراب نکنه

اره میشه .خدا روزی رسونه من بهش اعتقاد دارم روزایی شده که صفر شدیم نداشتیم ولی بهمون با دستای مهربونش داده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون پولو طلا بخر تا از تورم جا نمونه سه سال دیگه طلا شد گرمی ۲۰ تومن دو ملیارد دستتونه. شوهرتم بگو ت ...

۳ سال دیگه دو میلیارد اندازه همون ۵۰۰ الان ارزش داره بازم نمیشه هیچ کار باهاش کرد

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

اسنپ تو تهران و کلان شهرا خوب جوابه .....به طوری که از بقیه استان ها میان تهران شبو تو ماشین میخوابن تا درامدش بیشتر بشه

ماشینتون زرد رنگ نیست ؟؟؟ چون اگه زرد باشه میتونه حتی خطی هم کار کنه درامدش بیشتر باشه

مثلا ما که تو شهرستان تهرانیم ایستگاه ماشین خطیا برای رفتن به تهران ماشیناشون خالی میشه و مردم تو صف تاکسی وایمیستن....الان خیلیا ماشین ندارن میتونه خوب دربیاره ها...

پشتکار قوییی میخواد مثلا باید هر روز صبح ۵ صبح بزنی بیرون تا ۷ شب برگردی اونوقت میشه ماهی ۳۰ تمنم دراورد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز