من الان دوماه پریودنامنظم شده دارواستفاده میکنم ولی همش استرس اینودارم که پریودنشم مشکلی برام توایندع بودجودبیاذه چون مجردم هستم استرس اینپریودنشدن منوکشته
استرس خودش باعث عقب افتادن میشه استرس نگیر عزیزم طبق دستور دکتر داروهارو بخور ایشالا خوب میشه خوبم نشد دوباره میری دکار یه دارو دسگه میگیری استرس نداشته باش♥️
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
تاچیزی اتفاق نیوفتاده درموردش اینجوری فکرنکن خودتو اذیت میکنی سعی کن اروم باشی اینجوری برای منظم شدنش خیلی یهتره تا اینکه دائم فکروخیال کنی و استرس بگیری
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
کیست و عفونت باعث عقب افتادن میشه اگه اینارو داری درمانش کنی ایشالا خوب میشه