2777
2789
عنوان

استزس بی نظم شدن پریودم دارم

99 بازدید | 7 پست

من الان دوماه پریودنامنظم شده دارواستفاده میکنم ولی همش استرس اینودارم که پریودنشم مشکلی برام توایندع بودجودبیاذه چون مجردم هستم استرس این‌پریودنشدن منوکشته 

استرس خودش باعث عقب افتادن میشه استرس نگیر عزیزم طبق دستور دکتر داروهارو بخور ایشالا خوب میشه خوبم نشد دوباره میری دکار یه دارو دسگه میگیری استرس نداشته باش♥️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرای ناجوربسرم میزنه خیلی اعصابم خردمیشه

تاچیزی اتفاق نیوفتاده درموردش اینجوری فکرنکن خودتو اذیت میکنی سعی کن اروم باشی اینجوری برای منظم شدنش خیلی یهتره تا اینکه دائم فکروخیال کنی و استرس بگیری

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

کیست و عفونت باعث عقب افتادن میشه اگه اینارو داری درمانش کنی ایشالا خوب میشه

تنبلی دارم

👌ایشالا خوب بشی عزیزم،