2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 39 پست
😞😞میفهمت عمیقا درکت میکنم

خیلی بده 

من حتی کسیو ندارم ک ب حرفام گوش بده 

هرچقد گریه میکنم باز سنگینیه بغضم سبک نمیشه

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بابا خانواده ها الان کلا رد دادن اهمیتی نداره سخت نگیر ب خودت

ازبچگیم همین بودن😊😊

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خیلی بده من حتی کسیو ندارم ک ب حرفام گوش بده هرچقد گریه میکنم باز سنگینیه بغضم سبک نمیشه

منم کسیو ندارم😊

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دلم ازخانوادم گرفته دلم شکسته ازشون چندبار خودکشی کردم اما نشد خداهم منو نمبینه دوسم نداره🙂

عزیز من برات مهم نباشه میدونم سخته درک میکنم بین منو خواهرمم خیلی فرق میزارن 

ولی تو الان فقط داری خودتو اذیت میکنی 

28

آخی عزیزم همسن سال خودمی چرا انقد اهمییت میدی ب این چیزا باور کن خانواده های ایرانی ۹۹ درصدشون همینن دقیقاً همین مشکل من تو خونواده ام دارم دیگه عادی شده رو خودت و هدفات تمرکز کن ب چیزایی ک حالت خوب می‌کنه سرت گرم کن زیاد خونه نمون ک اعصابت خورد کنن

عزیز من برات مهم نباشه میدونم سخته درک میکنم بین منو خواهرمم خیلی فرق میزارن ولی تو الان فقط داری خو ...

کاش میشد😊هرکارکردم نشد😊خیلی داغونم خیلی دلم میخاد هرچی دستم میاد بزنم بشکونم شاید سبک بشم😊دلم میخاد داد بزنم دلم میخاد ازاین جهنمی که توشم برم 

آخی عزیزم همسن سال خودمی چرا انقد اهمییت میدی ب این چیزا باور کن خانواده های ایرانی ۹۹ درصدشون همینن ...

اجازه بیرون رفتن ندارم😊حتی باشوهرمم اجازشو ندارم

اجازه بیرون رفتن ندارم😊حتی باشوهرمم اجازشو ندارم

خب اجازه نخواه تو سنی هسی ک نمیتونن اصلا بهت گیر بدن تو روشن وایسا یوقتا ب خودشون بیان الان مردم خیلیا تو سن هجده سال دارن مستقل زندگی میکنن 

خب اجازه نخواه تو سنی هسی ک نمیتونن اصلا بهت گیر بدن تو روشن وایسا یوقتا ب خودشون بیان الان مردم خیل ...

دلت خوشه داشتم میرفتم باشوهرم بیرون بابام همچین حمله کرد هولم داد خوردم زمین کم بودکمرم بشکنه کل بدنم زخم شد😊

دورت بگردم من🥲 قوی باش 🫂

ادم ار خانوادش انتظارنداشته باشه ازکی داشته باشه !!؟

از غریبه ها!!؟

برم خونه خودم دور همشون خط میکشم هیچ وقت رفت و امد نمیکنم 😊میدونم براشون اهمیتی نداره دیگه هیچ وقت کمک مالی بهشون نمیکنم 😊