2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😞

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 39 پست
وا چرا شوهرت هیچی نمیگه بهش دیوونه ای خدا نجاتت بده

زنگ زد 😊گفت 

گفت اون چندروز مهمون شماس انقدر اذیتش نکنید خونم اوکی بشم میبرمش نمیزارم بمونه پیش شما شوهرم عصبی بود ازشون 

الانم میگه ازخانوادت متنفرشدم هیچ وقت فک نمیکردم انقدر فرق بین تو خواهرت بزارن😊

همش دلداریم میده بریم خونه خودمون همه چیو درست میکنم نیاز ب جهیزیه اوناهم نداری کمکم خودمون میخریم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم ار خانوادش انتظارنداشته باشه ازکی داشته باشه !!؟از غریبه ها!!؟برم خونه خودم دور همشون خط میکشم ه ...

میدونم حق داری 

ولی آدم این دوره زمونه فقط باید به خودش تکیه کنه و انتظار کسیو نکشه 

بیوتو خوندم ایشالله کار همسرتون درست بشه و خوشبخت بشین🌸

برو از بابات شکایت کن بگو نمیزاره من ی بار داداشم من زد مامور آوردم بالا سرش از ترسش دیگه دی روم بلن ...

😞😞فقط دعاکنید سریع خونم اوکی بشه برم😊بریدم ازاین زندگی بد بریدم بخدا الان دارم باگریه تایپ میکنم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
میدونم حق داری ولی آدم این دوره زمونه فقط باید به خودش تکیه کنه و انتظار کسیو نکشه بیوتو خوندم ایشال ...

ممنون عزیزم انشالله❤️

😞😞فقط دعاکنید سریع خونم اوکی بشه برم😊بریدم ازاین زندگی بد بریدم بخدا الان دارم باگریه تایپ میکنم

ب همسرت فشار بیار بگو نمیبینی حالم حتما باید من بزنن بکشن یکم پیاز داغش زیاد کن بیاد ببرتت

ب همسرت فشار بیار بگو نمیبینی حالم حتما باید من بزنن بکشن یکم پیاز داغش زیاد کن بیاد ببرتت

خیلی تو فشاره☹️کل موهاش سفید شده تواین مدت ازبس غصه پول و قرض و اینارو میخوره ازیطرفم من