2777
2789
عنوان

چققققدحس خوبیه🥰

283 بازدید | 26 پست

خدا تورو لایق بدونه بنده اشو بهت امانت بده و مهمون تو باشه و تو بشی روزی دهنده اش غذاشو تو بدی 

وقتی اینجوری به مهمون نگاه میکنم خییییییلی حس خوبی دارم اصلا باجون دلم هرکاری میکنم براش بهش خوش بگذره 

چ دل پاک و مهربونی

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دقیقا من عاااشق مهمونم با علاقه زیاد و عشق براشون غذا درست میکنم و پذیرایی میکنم🥰

چند روز پیش مهمون داشتم چهار روز پیشمون بودن بزور میخواستم بازم نگهشون دارم😅این چهار روزم ب اصرارمون موندن

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

دمت گـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم

امروز مهمونم رفته بود بیرون برام کادو خریده بود اصلا انتظارشو نداشتم🥲واقعا محبت محبت میاره

وای دقیقا من عاااشق مهمونم با علاقه زیاد و عشق براشون غذا درست میکنم و پذیرایی میکنم🥰چند روز پیش مه ...

عزییییزم چقققدرخوب🥰

ولی راستش من قبلا همش فکر میکردم مهمون‌وقتمو‌میگیره از وقتی با این دید بهش نگاه میکنم باهمه مشغله هام ولی خیلی دوس دارم مهمون بیادواز جون دلم هرکاری از دستم بربیاد میکنم

امروز مهمونم رفته بود بیرون برام کادو خریده بود اصلا انتظارشو نداشتم🥲واقعا محبت محبت میاره

وقتی روایت داریم مهمون حبیب (دوست)خداست و شما با دوست خدا خوب رفتار میکنید خدا هم مهرتون رو میندازه به دل مردم