چ بد خیلی پیچیدهست مشکلتمشکل تو باورهای خودته عزیزمسعی کن دیدت رو نسبت ب بقیه و مسائل زندگی مثبت کن ...
دقیقا باور میکنی من شاید چندین روزه حتی درست غذا نخوردم و شخص احساسیمم روانی کردم رسما و نیست دیگه اصن خیلی شرایط بدی قراا گرفتم و خودم بیشتر اسیب دارم میبینم چون کلا زندگیم همیشه رو ی مو باریک گذشته همش ترس ازدست دادن و طرد شدن دارم واقعا ب معنای واقعی کلمه خستم و تو رابطه چند ساله بلاتکلیف موندم کلا همین طولانی شدنه بیشتز ب این وضعیت کشیده منو
والا چی بگم☹️این اتفاقات واسه هر ادمی میوفته عزیزم به همه چیز سختی نگیر حاله اون لحظه رو ببر نگران ب ...
سعی میکنم اما یجایی ادم میبره دقیقا من اون حالت مسخره زندگیم واقعا گاهی میگم خدا سر دشمنمم نیاره چالش هایی ک من پشت سر گذاشتمو و واقعا با دختر بودن و سن زیادی ک نداشتم همیشه تنهایی و ی تنه باید حریف میشدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.