2777
2789
عنوان

ماماناکمک دیگه کم اوردم:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 64 پست

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به چیزی حساسیت داره!

اخه چی چیز خاصی نمیدم از تذس همین دلدردا...یبار زرده وماست دادم اینجوری شد ک دکتر گفت عفونت رچده ای هست بعد خوب شد یکم ماشوعدس ب سوپش اضافه کردم باز اینجوری شد البته الان چهترروز میشه ک پیگه نمیدم

بگو خدا خیرت بده عزیزم

از داروخانع قطره کارمینت ک گیاهی هست میگیری بعد ب اندازه وزن بچه ت ب همون تعدا وزنش قطره رو با اب یا شیر خودت قاطی میکنی . با آب خیلی کم . مثلا بچه ت ۷ کیلوئه ۷ قطره کارمینت با دو سی سی اب می دی میخوره ... یک ربع بعدش چنان گازهایی خارج میکنه ... 

بعدش تاپیک نیزنی از من تشکر میکنی 😂😂😂😅😅😅

ببین این قطره کاملااااا بی ضرره و پسر من ۴۰ روزش بود دکتر بهش داد.

مهمتر از همه اینو بگم که ب هییییییچ عنوان قطره رو خالی خالی ب بچه نده .. ابدا اینکارو نکن . حتما با دوسه سیسی اب یا شیر مخلوط کن بده بخوره .. خالی ندی بهشا مثلا یدفعه برداری ی قطره بجکونی تو دهنش!

ماساژم میدم باروغن زیتون تاثیر زیاد نداره

میگم استارتر توروخدا بیا بگو

پسرمن اینطوری بود براش تشخیص رفلاکس معده دادن..بچه ی توچی؟

شک به رفلاکس نکردی؟

رانتیدین بهش ندادی؟

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
شباپنج دقیقه میخوابه بازبیداره تاصبح بایدراه ببرمش جیغ میزنه نمیدونم چیکاکنم بخدا

ببین دختر منم اینجوریه خیلی وقتها

راهش میبرم یه موقعا حتی سینه مم میذارم دهنش راه میبرم شبر میخوره میخوابه

بعد درجا نمیذارم تو جاش، یه مدت صبر میکنم تو بغلم نگهش میدارم خوابش سنگین شد بعد میذارم

حتی همین الان گذاشتم رو پام تکونش میدم تخت خوابیده خودمم دراز کشیدم تا سنگین شه برش دارم

میگم استارتر توروخدا بیا بگو پسرمن اینطوری بود براش تشخیص رفلاکس معده دادن..بچه ی توچی؟ شک به رفلا ...

من خودم شک دارم اما دکتر اولیش ک خوبم بود میگفت بالا نمیاره وزنشم نرماله رفلاکس نیست... علایم پسرت چی بود؟ چند وقتشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز