2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ازشرکت بهش زنگیدن که باهاش قراردادببندن واتفاقاقضیه ی قراردادخ توشرکت پیچیده میخواستم ببینم همسرم جز ...

چون که میگم ازاین حرفای قراردادی شدنش۱ماه میگذره والان میگن یه سریافقط قراره قراردادی بشن ولی نمیدونم اسم شوهرم بینشون میشه یانه

اگه ناراحت نمیشی بگم که حس میکنم الان ن ولی در آینده کارش خیلی میگیره

ببخشید برا منم میگین کلا هرچی حس میکنین؟

امروز۳۱اردیبهشت۱۴۰۵من واون از هم جدا شدیم خیلی دلتنگم حالم اصلا خوب نیست حس میکنم هیچکسو ندارم هرچی تونستم دعا خوندم احساس میکنم همه بهم نارو زدن چه حس بدیه...اینجا مینویسم تا شاید یه روز دوباره همه چیز خوب بشه اما از خدا خواستم که اگه قرار نیست بهش برسم پس حداقل بمیرم...اگه مردم بمونه یادگاری...اگه زنده موندم امیدوارم با ذوق بگم که بهش رسیدم...دیگه این حالمو نمیتونم تحمل کنم...خدایا صدامو میشنوی😔 دلم برات تنگ میشه پسر قشنگم تو همه ی زندگیم بودی تا ابد

شما یکم قدتون بلنده لاغرین. دخترساکت ومنطقی واروم

عزیزمم جوابمو میدی لطفا💔🥲ماه تولدم گلم؟ یا یه ویژگی بگو ازم. بعد بگو اون شب وقتط همو دیدیم چه حسی داشت؟ اصلا تو این ۲ سال حسی نسبت بهم داشت؟💔

بنظرم ی درگیری داره یا ناراحته

عزیزمم جوابمو میدی لطفا💔🥲ماه تولدم گلم؟ یا یه ویژگی بگو ازم. بعد بگو اون شب وقتط همو دیدیم چه حسی داشت؟ اصلا تو این ۲ سال حسی نسبت بهم داشت؟💔

عزیزمم جوابمو میدی لطفا💔🥲ماه تولدم گلم؟ یا یه ویژگی بگو ازم. بعد بگو اون شب وقتط همو دیدیم چه حسی ...

حس ششم نیستم عزیزم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

2823
2791
2779
2792