2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا سخت نیست به مرور مهارتت بالا میره و استرس کمتر میشه فقط ادامه بده هرچی بیشتر بشینی زودتر راه میوفتی 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

الان یهو ساعت ده رفتیم ی دور زدیم

شبا هم خوبه یه جوری ترست می ریزه که خودت باور نمی کنی

فکر نکنم کسی اندازه ی مادر من تو رانندگی ترسو باشه عجیببب ترس داشت اما الان میره حتی تو جاده خودشم باورش نمیشه

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اصلا سخت نیست به مرور مهارتت بالا میره و استرس کمتر میشه فقط ادامه بده هرچی بیشتر بشینی زودتر راه می ...

آره واقعا کم کم شروع کن از جاهای خلوت و اینو بگم که تا تنهایی نری استرست نمی‌ریزه چون با یکی میری داری به اعتماد اون میری ولی تنهایی ۱۰۰ درصد به خودت تکیه میکنی و خیلی تاثیر داره

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥