2777
2789
عنوان

طبیعیه از هیچ پسری خوشم نمیاد

97 بازدید | 9 پست

در حد همین کراش اونم بعد چن روز منتفی میشه ازش بدم میاد کلا بی حس شدم به پسرا تنهایمو دوسدارم دلم میخاد همش تنها باشم 

کورد✌️

من کراش دونمم خرابه 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم جای تو جبران میکنم

ثانیه ای ده تا کراش😑😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ولی انقد خوبه یکی از دوستام تا سینگل میشه ناله هاش شروع میشه عصبی من زندگی برام یک نواخت تعجب میکنم‌ ...

من چندماه دیگه۱۹میشم

تحت عنوان دوست هم با پسر حرف نزدم چه به رل و رابطه عاشقانه😂💔دوستام مسخره میکنن😐🙄

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

من چندماه دیگه۱۹میشمتحت عنوان دوست هم با پسر حرف نزدم چه به رل و رابطه عاشقانه😂💔دوستام مسخره میکنن ...

سنت کمه من از تو بزرگترم تجربه داشتم شاید بخاطر تلخی گذشتش اینجور شدم

کورد✌️