2777
2789
عنوان

درس‌خونا

65 بازدید | 4 پست

من میخوام جدی شروع کنم به درس خوندن 

چیکار کنم که بعد مدرسه بتونم درس بخونم و نخوابم؟!

و اگر راه مطالعه‌ صحیح که خودتون نتیجه گرفتین میشناسین بهم بگین ممنونم 

از من میشنوی هیچوقت از خوابت نزن

چون اگر کم خواب باشی، برا یه نکته 2 ساعت باید وقت بذاری

ولی اگر خوابیده باشی و سرحال باشی، اون نکته روتو 5 دقیقه یاد میگیری

و یه نکته ای که خودم انجام میدادم، بسته اینترنت نمیخریدم، دیگه گوشی چیز جذابی نداشت مجبور میشدم بخونم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

قبل اینکه میرفتم مدرسه ساعت ۳ بیدار میشدم تا ۷ میخوندم

پارتای نیم ساعته میذاشتم بینشون ۵ دقیقه استراحت میکردم از مدرسه هم میومدم خیلی خسته بودم ولی باز میخوندم از ساعت ۳ تا ۷ ۸ شب تموم میکردم می‌گرفتم میخابیدم بعد از شام الان گشاد کردم بعد امتحانات حال ندارم😂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی هیچوقت از خوابت نزنچون اگر کم خواب باشی، برا یه نکته 2 ساعت باید وقت بذاریولی اگر خوابی ...

اخه جدی نمیشه تایم ندارم واسه خواب ترم اولم خراب کردم موندم چه غلطی بکنم 

قبل اینکه میرفتم مدرسه ساعت ۳ بیدار میشدم تا ۷ میخوندمپارتای نیم ساعته میذاشتم بینشون ۵ دقیقه استراح ...

منم باید تایم خوابمو درست کنم اینجوری نمیشه😂

باز تو خوبه ترم اولو خوندی من اونم نخوندم الان میخوام تازه شروع کنم یکم دیره ولی خب شدنیه