2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای واقعا منم از مرغ خوشم نمیاد

همیشه مرغ.تازه خوبم درستش نمیکنن .مادرشوهرم همینجوری آب میکنه روش بپزه.بخدا ی بار سر سفره خوااستم بالا بیارم.تنوع خوبه.همش که نباید مرغ باشه.و

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
همیشه مرغ.تازه خوبم درستش نمیکنن .مادرشوهرم همینجوری آب میکنه روش بپزه.بخدا ی بار سر سفره خوااستم با ...

وای وای چه بد حالا مال ما همش دمی ماش یا عدس درست میکنه میگه بابا دوست داره خیلی کم پیش میاد چیز دیگه بپزه

وای وای چه بد حالا مال ما همش دمی ماش یا عدس درست میکنه میگه بابا دوست داره خیلی کم پیش میاد چیز دیگ ...

شوخرم میگه رفتیم خودت آشپزی کن.اصلا نمیزهره طرف گاز بریم.خخخخ بابا دوست داره

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
ای بابا قبل رفتن یه چیزی بخورین اونجا بگین ما اشتها نداریم

خیلی کم میریم .در کل منم دوست دارم جایی میرم ی بار آبگوشت باشه ی بار لوبیا پلو باشه ی بار قرمه سبزی باشه دلمه باشه .از مرغ زده شدم.خودم ماهی ی بار درست میکنم

همیشه مرغ.تازه خوبم درستش نمیکنن .مادرشوهرم همینجوری آب میکنه روش بپزه.بخدا ی بار سر سفره خوااستم با ...

یه بار که جایی به جز خونه خودشون دیدیش بگو همسرم از فلان غذاتون خیلی تعریف می کنه. دوست دارم یه بار امتحانش کنم.