2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشک بادمجون

پیراشکی گوشت و قارچ

سالاد اندونزی یا فرانسوی 

دلمه

بورک

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

کوفته سخته

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
اگه میخوای ی غذای دیگه بذاری حلقه مرغ درست کن

حلقه مرغ چیه؟

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

کتلت لازانیا

من همیشه کمتر از سه مدل غذا درست نمیکنم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
کتلت لازانیا من همیشه کمتر از سه مدل غذا درست نمیکنم

خوش بحال مهمونات.والا ما هرجا میریم همش مرغه.خونه مادر شوهرم هررربار رفتیم مرغ بدده.اونروز پسراش اعتراض کردن گفتن ی بار قرمه سبزی بزار ی بار قیمه ی بار ماکارونی.ا