2777
2789

من مجردم دوماه پیش رفتم استخر بعد از اون یه ضایعه روی کشاله رانم دیدم خیلی کوچیکه ترسیدم رفتم دکتر زنان گفت هیچی نیس ولی باز استرس دارم نکنه زگیل باشه و اشتباه تشخیص داده باشه🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه کثیف نیستن باید ببینی کدوم معروف تر و بهتره

فک میکنی هرچقدر هم تمیز باشه آدم بی ملاحظه زیاد هست واقعا اشتباهه بخصوص الان که مریضی هم زیاد شده

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
نمیرفتم بخداااا ب زور بردنم

نرو دیگه ببین قبلا این ضایعه نبوده؟شکلش چجوریه؟؟اگه خوب نشد برو ی دکتر دیگه ولی اگه کوچیکه و خارش نداره و تغییر شکل نده فک نکنم مشکلی باشه

نرو دیگه ببین قبلا این ضایعه نبوده؟شکلش چجوریه؟؟اگه خوب نشد برو ی دکتر دیگه ولی اگه کوچیکه و خارش ند ...

نه تغییر شکل ک نداده خارش هم نمیدونم بخدا دکتر بهم گفت نیست الکی استرس گرفتی ولی من بازم میترسم بهم گفت اصلا اینجا محل رویش مو هست زگیل نیست

نه تغییر شکل ک نداده خارش هم نمیدونم بخدا دکتر بهم گفت نیست الکی استرس گرفتی ولی من بازم میترسم بهم ...

خب نگران نباش اگه تغییر توش احساس کردی حتما برو ی دکتر دیگه

2790
2778
2791
2779
2792