2777
2789
عنوان

مشاوره برگ برنده واقعیه

60 بازدید | 1 پست

به من زنگ زدن گفتن بین صد نفر اسم شما بالا اومده ۸۰ درصد هزینه ی مشاوره موسسه میده ۳۰ درصد رو خودتونبعد گفتن شما چقد خوش شانسین ک اسمتون تو قرعه بالا اومده بعد تموم اطلاعات منو داشت رشته مو پایه مو و..بعد گفتن رتبه برتری میان مشاوره میدن ، من گفتم باید به خانواده ام اطلاع بدم باهاشون مشورت کنم میشه بهم وقت بدید گفتن تا ساعت ۱۰ بهتون وقت میدم که جواب رو بدید، الان چی بگم گفتن تا کنکور ۳ ميليون میشه هزینه‌ اش نمیدونم اعتماد کنم یا نه ، خواهش میکنم جواب بدید تازه زیاد هم اطلاعات داشت خیلی برام بارزش بود 

به منم زنگ زدن دقیقا همیناروگفتن شما تو قرعه‌کشی برنده ‌شدین 80 درصد هزینه رو موسسه میده 20 درصدش رو شما میدین یعنی ماهی فقط برای مشاوره باید 1.5 میلیون بپردازیم بقیشو خود موسسه میده 😑

دوروز اول رو به صورت آزمایشی برای اثبات خودتون میگذرونین اگه خوب درس بخونین میگن شما قبول ‌شدین (البته من ساعت مطالعم زیاد بود نمیدونم اگه کم میخوندم بازم قبولم میکردن یا نه) خلاصه تو اون دوروز ترکوندن واقعا خوب بود بعدش یه گروه زدن مثلا تخصصی کار کنن باهام ولی خیلی بی‌توجهی کردن دیگه از تکنیک ‌شبانهو هر 45min گزارش کار خبری نبود... (فقط یه برنامه هفتگی براتون میفرستن) 

من تو طرحشون ثبت نام کردم ولی اصلا اصلا اصلا راضی نیستم من چند ماه قبل هم مشاوره داشتم که 500 می‌گرفت هر روز برنامم رو میفرستاد 

من زنگ زدم گفتم راضی نیستم همه چی رو انداختن گردن خودم... 😑 گفتم شما اولش که زن زدین بهم میگفتین ما مثلا نحوه خوندنو به یا میدیم مثلا با «ع» داخل اسم فلان شاعر میفهمی که اون شاعر قرن 6 هستو... چرا الان بهم نمیگین هیچ کدوم از اون کارایی که میگفتینو؟ گفتن اونا هزینش جداست😐💔

من دوستم مشاوره حضوری میره ماهی 1تومن با فول امکانات اونوقت اینا... 

من خیلی خیلی خیلی پشیمونم ازاین کارم از ته ته دل راضی نیستم خودتون تصمیم بگیرین که کلاهبردارن یانه!!