2777
2789
عنوان

خورشت قیمه با مرغ چجوری درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست

منم با مرغ دوست دارم 

پیاز داغ بعد مرغ بریز ادویه بزن اگه لپه نیم پز نداری خیسش بده بعد با مرغا بریزش یکم که تفت دادی گوجه رنده شده بریز بعد سیب زمینی سرخ که شدن یکم یک یا دو قاشق رب بزن زیاد نمیخواد و اب بریز یه لیمو عمونی هم بندار بعدش که پخت من مرغو در میارم یکم سرخ میکنم 

منم با مرغ دوست دارم پیاز داغ بعد مرغ بریز ادویه بزن اگه لپه نیم پز نداری خیسش بده بعد با مرغا بریزش ...

مرسی گلی

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کلا قیمه خور نیستیم الان نمیدونم چرا از ظهر هی قیمه تو ذهنمه

بارداری همینه دیگه من خودم کله پاچه حالم بهم میخوره ولی تو بارداری یکی دوبار خوردم بماند که چندروز بعدش وقتی فکر میکردم از اونا خوردم حالم بد میشد 

بارداری همینه دیگه من خودم کله پاچه حالم بهم میخوره ولی تو بارداری یکی دوبار خوردم بماند که چندروز ب ...

وای😂😂😂😂😂😂

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.