2777
2789
عنوان

خورشت قیمه با مرغ چجوری درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست
قیمه بلد نیستم کلا🫠

😅😅

لپه رو چندساعت قبل خیس کن

من از شب قبل خیس میکنم

چندساعت قبل لیمو عمانی بشور سه تا دونه سوراخش کن

بنداز تو ظرف اب تلخیش گرفته بشه

ببین دوتا پیاز متوسط و ریزززز قاچ کن رو تخته با چاقو

بذار خووب سرخ بشه و طلایی رو شعله کم تا خوب سرخ و نرم بشه

بعد نمک و ادویه هارو بهش اضافه کن

(نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، کاری)

بعد  سه قاشق رب اضاف کن

خوبببب هم بزن که خامی رب بره

بعد لپه اضاف کن

و اب اضافه کن

ابت زیاد نباشه که ابکی بشه خورشت

رو شعله کم بذار

قشنگ بپزه

اینارو ساعت ۹ انجام بده

ساعت ۱٠ هم لیمو هارو اضاف کن

مرغ هم همونطور که گفتم اضاف کن 

مرغ با قیمه بپزه

خیلی زود میپزه

و ریش میشه تو خورش

این روش خراب نمیشه

و بدمزه نمیشه

من خودم ساعت هشت تا یک و دو میذارم قیمه بپزه

که حا افتاده تر بشه

اما سه ساعت کمتر نشه

غوره هم میتونی بخری دو قاشق اضاف کنی

اگه ترش دوسداری خورشتتو

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه یکی از اقوام رفتیم مرغ با لپه درست کرده بود مرغ هم زیاد بود برای هر فرد یک رون ولی من حالم بهم خورد آخه همون مرغ و با فل فل دلمه و هویج پخته بشه و محشر و پیاز کاراملی مشکلش چیه که لپه می ریزن حال بهم زن ...

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

گوشت دوست ندارم آخه

با گوشت خوشمزه تره..ولی میشه گوشت مرغ رو به تکه های کوچک تقسیم کنی وخوب سرخ کنی و بعد بپزی..لپه روجدابپز.بعد بهش گوشت مرغ وربی که تفت دادی وادویه ونمک وکمی زعفرون وابلیمو...اضافت کنی..اخرشم نصف قاشق گلاب...برای رو خورشت هم سیب زمینی قشنگگ سرخ کن.

پارسا پسرمامان😍
بهم میگی دستور پختتو؟

چشم حتما 

من شب قبل لپه ها رو با مقداری نمک خیس میدم.فردا صبحش جدا لپه ها رو با نمک ،فلفل ،زردچوبه و پیاز میزارم بچوشه، بعد کف رو لپه ها رو میگیرم و آبکش میکنم..اول مرغها رو خوب سرخ میکنم ،بعد پیاز رو سرخ میکنم وقتی طلایی شدرب گوجه میریزمو خوب تفت نیدم که از حالت خامی در بیاد و رنگش باز بشه و همزمان فلفل و زردچوبه هم میریزم.بعد لپه ها رو اضافه میکنم و یکم تفت میدم بعد مقداری آب جوش اضافه میکنم و میزارم خوب جا بیفته.نیم ساعت آخر مرغها و لیموعمانی رو که تو آب خیس دادم که تلخیش گرفته شده و هسته هاشو درآوردمو به خورشت اضافه میکنم.سیب زمینی هم جدا سرخ میکنمو موقعه سرو توی خورشت تزیین میکنم.خیلی خوشمزه ست

😅😅لپه رو چندساعت قبل خیس کنمن از شب قبل خیس میکنمچندساعت قبل لیمو عمانی بشور سه تا دونه سوراخش کنب ...

مرسیییی😍

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
قربونت اتفاقا خیلی خوشمزه ای. دلت خواسته حتما درست کن من دیروز درست کردم من مرغ مکعبی نمیکنم مثلا رو ...

آره من کلا از بچگیم گوشت خور نبودم همه چیو با مرغ دوست دارم

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
خونه یکی از اقوام رفتیم مرغ با لپه درست کرده بود مرغ هم زیاد بود برای هر فرد یک رون ولی من حالم بهم ...

خواسته تنوع بده بنده خدا😂

چشم حتما من شب قبل لپه ها رو با مقداری نمک خیس میدم.فردا صبحش جدا لپه ها رو با نمک ،فلفل ،زردچوبه و ...

ممنونم

الهی بگردم برات اگه تهرانی بگو من درست کنم با اسنپ بفرستم برات

خدانکنه مهربون🥹

اهوازم

فک کنم یاد گرفتم ایشالا که خوشمزه دربیاد

خدانکنه مهربون🥹اهوازمفک کنم یاد گرفتم ایشالا که خوشمزه دربیاد

اینا لقمه رو دور سر خودشون میچرخونن 

لپه رو یه نیم ساعت آپز کن که هم یکم بپزه هم نفقش گرفته شه 

یه پیاز گنده ریز خورد کن تفت بده با دست ودلبازی روغن بریز بعدشم مرغ و اضافه کن با ادویه ها و اینا توش رب بریز لپه رم یه تفت باهاشون بده آب بریز بزار بپزه 

من تلخی لیمو عمانی و دوس ندارم سلیقه اییه 

وسط هاش یه پیاز گنده رنده کن برای لعاب و خوشمزگیش بریز 

ده دیقه آخرم یکی دوقاشق آبلیمو بریز بعد یکم ذعفرون بریزم موقع خاموش کردنم یکم دارچین بریز همش بزن و خاموش کن