2777
2789
عنوان

همسایه بد

220 بازدید | 32 پست

ترخدا راهی ذکری بلدید 

از هر راهی وارد شدیم اینا درست نمیشن 

۱۰۰ بار خواهش کردیم ازشون 

۲ بار مدیر ساختمون تذکر داد

یه بار ۱۱۰ 

شکایتم ک میگن فایده نداره

فعلا نمیتونیم جامون عوض کنیم ترخدا ذکری راهی بلدید بگید 🙏🙏

منم گیر یکیشون افتادم

یبارم دعوام شد با خانمه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خدا بر همسایه بد لعنت کنه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله متاسفانه ۱۱۰جوابگو نیست 

بالاییتون هست ؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
منم گیر یکیشون افتادمیبارم دعوام شد با خانمه

ماهم یکجوری طلبکار بودن خودشو شوهر بیشعورش جلد پلیس اومد حمله کنه من گفتم  شکایت میکنم ساکت شد ولی هنوز اذیت میکنه

ماهم یکجوری طلبکار بودن خودشو شوهر بیشعورش جلد پلیس اومد حمله کنه من گفتم شکایت میکنم ساکت شد ولی ه ...

ببین خانمه معلمه انقدر بی شخصیت و بد دهن بود که همسرم نذاشت دهن به دهن بشم 

شوهرش زنگ زد به همسرم بعد بهش گفت واقعا بچها زیر تعلیم این جور افرادی تربیت میشن

همینه کلی بچه با کلی هنجارای بد هست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اره والا ما هرجا میریم بالاییا مثل انسان زندگی میکنن اینا ببخشید انگار گاوداریه

درک میکنم

همسایه بالایی ما چند ماهی میشه اومده خدا ازشون راضی باشه جز ی بار ک نیمه شب متوجه شده بودن شیر آب لباسشویی رفته بود و کل خونه مارو آب برداشته بود کلا از لوسترها آب میومد مثله آب سماور ،واای یادآوریش وحشتناکه،البته عمدی نبود 

قبلنیا پدرمونو درآوردن 

الآنم پایینیا اذیتمون می کنن

خدا بر همسایه بد لعنت کنه