2777
2789
عنوان

همسایه بد

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 32 پست
ساعت ۱۲ شب پسرش یورتمه میره صبحا ک زلزله میاد هی یچیزی میندازه رو سقف پاشو میکوبه

همسایه طبقه بالایی ما همینایی که میگی صدبرابرش کن.دوتا بچه به شدت شوخ وبی ادب.ننه باباشونم که ازبچه هاشون بی ادب تر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایینی چیکار میکنه

هیچی انگار اکو قورت دادن ،البته عمدا می کنن چون معترض صدای باندشون شدیم رفتن دو تا باند اندازه یخچال خریدن انگار اینجا تالار عروسیه،وقت بی وقت باز میکردن صداش هیچ ب کنار...خونه ما رو ویبره بود فقط دوپ دوپ

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خب این عملا ااودگی صوتی ایجاد میکنه

آره دیگه میگم عمدا اذیت می‌کنن

پنج شنبه جمعه اکثرا نیستن از رفتنشون از نبودشون کیف می کنیم ،البته توو‌ فکریم ک بریم چون نمی‌خوام باهاشون رو در رو بشم

نمیدونن ک بخوام میتونم اذیتشون کنم چون الویت همیشه با همسایه بالاییه....

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
۱۱۰ تذکر میده

ی بار اومد،گفتن چهار دیواری اختیاری...مامور هم گف باید شکایت تنظیم کنید ک حوصله مون نکشید ....

آره دیگه میگم عمدا اذیت می‌کننپنج شنبه جمعه اکثرا نیستن از رفتنشون از نبودشون کیف می کنیم ،البته توو ...

اگ میتونی عوض کنی خوبه ولی خب نفرین خریدارم پشتتونه

اگ میتونی عوض کنی خوبه ولی خب نفرین خریدارم پشتتونه

چی بگم ...ن فک نکنم 

اگ مثله خودشون باشه کنار میان ،یا اینکه طرف جدی باشه مثله ما ترسو نباشه حساب کار میاد دستشون ...

اونوق بقیه همسایه ها میگن ک قبلنیا هم ازتون راضی نبودن خودشونو جمع می کنن و فلان

وای خوبه اینو یاد گرفتن بگن😐

دقیقا 

حق الناسن