2777
2789

۲۴ مجردم

مهندسی کامپیوتر بود

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۴ مجردممهندسی کامپیوتر بود

عه منم مهندسی کامپیوتر میخونم

به نظرت بازارکارش چطوره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عه منم مهندسی کامپیوتر میخونمبه نظرت بازارکارش چطوره؟

فقط به دانشگاه متکی باشی هیچی

باید بیرون کلاس رفت و یه مدت کاراموز بود

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

زیر 20 در نظر بگیرید.

رشته کامپیوتر.

در آمد 6 و خورده ای از کار موبایل 5 و خورده ای کار فروش زعفران که کار خانوادگی نه و 4 و یه مقدار هم برای تعمیرات کامپیوتر که کم و بیش انجام میدم.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

فقط به دانشگاه متکی باشی هیچیباید بیرون کلاس رفت و یه مدت کاراموز بود

آها 

حالا به نظرت مهارت داشته باشی کار واسش هست؟ یعنی بازار کارش خوبه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آها حالا به نظرت مهارت داشته باشی کار واسش هست؟ یعنی بازار کارش خوبه؟

آره خوبه

آره خوبه

ممنون از توضیحت

ممنون از توضیحت

❤️