2777
2789
عنوان

مراسم عروسی

246 بازدید | 7 پست

دوستان مراسم عروسی که باید بگه کجابگیریم دوماد خونش محل کارش پدرمادرش خونه آیندش کرجه  چون اصالت شمالیه میگه همه باید بیان شمال عروسی بگیرم چونوهمهدفامیلامون شمالن من چجوری فامیلا راازکرج ببرم شما ب نظرتون عاقلانست؟؟؟

خودتون و داماد کرجین؟ دلیلی نداره شمال بگیرین. فامیلای شما از کرج چجوری میخان بیان؟ اونا هم همونطوری ...

والا بخدا اعصابم خورده زوره مگه چون شمال دوسداری این همه ملت چجوری بیارم ۵ ساعت راه چ بی ادبیه اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا منطقی نیست به نظرم قبول نکن

زور میگن از طرفی ۱۱۴ سکه اولش گفت باشه الان نزدیک عقد میگه ن سکه گرون شده ۵۰ تافقط ازینورم‌میگه عروسیم فقط،شمال بعد میگیم‌مال مانمیا میگه خب شما نامزریت بیشتر شام بده میگم‌مال من عروسی نیس ک کادو بیارن انگار زبون همو نمیفهمیم 

زور میگن از طرفی ۱۱۴ سکه اولش گفت باشه الان نزدیک عقد میگه ن سکه گرون شده ۵۰ تافقط ازینورم‌میگه عروس ...

عزیزم هنوز عقد نکردین خودشو نشون داده و زیر حرفاش میزنه به نظرم بیشتر فکر کن من خواهرم نامزد بود اولش گفتن هر جا بگین خونه میخریم بعد یه مدت گفتن ما نمیتونیم از پسرمون جدا شیم زیر حرفاشون زدم خواهرمم بهم زد تموم شد رفت... 

عزیزم هنوز عقد نکردین خودشو نشون داده و زیر حرفاش میزنه به نظرم بیشتر فکر کن من خواهرم نامزد بود اول ...

ماهم‌میخایم بگیم ۱۱۴ سکه عروسی هم تو همین شهر عروس دوماد ن شمال نمیخاین بفرمایین بیرون

ماهم‌میخایم بگیم ۱۱۴ سکه عروسی هم تو همین شهر عروس دوماد ن شمال نمیخاین بفرمایین بیرون

دقیقا همین کارو کن قرار نیست اونا تعیین تکلیف کنن برای شما. امیدوارم خوشبخت بشی❤️