2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترمژگان توسلی    

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

یه خانوم دکترفوق العااااااااده مهربوووووووون

باصبرررررررررررررررو پرحوووووووووصله وخوش اخلاق...

دوساله هیچ وقت ناراحت وعصبی ندیدمش...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

توی درمانگاه حکیم کارمیکنه

روزای شنبه ویکشنبه ..نوبت دهی هم حضوری هم تلفنی....ساعت 7ونیم اغازنوبت دهیشه....

بقیه روزا هم بیمارستان امیرالمومنین هست...

هرزمانی نیازباشه بیماراش میرن زایشگاه اروند اونجا باخانم دکترتماس میگیرن موفق باشید

عزيزم ادرسش كجاست ازش نتيجه گرفتي

من طبیعی باردار شدم

باکمک هاش یه بارداری  راحت داشتم...

9 ماه بارداری سختی هاش رو برام به حداقل رسوند

اتفاقایی که برام افتاد رو خیلی خوب مدیریت کرد

از زایمان زودرس واسترس های. الکی نجاتم داد..