2777
2789
من طبیعی باردار شدم باکمک هاش یه بارداری  راحت داشتم... 9 ماه بارداری سختی هاش رو برام به حدا ...

بنظرم خودتون باید حضوری برید وببینید به کدومشون میتونید اعتماد کنید...دکترمن چون درمانگاه کارمیکنه ویزیتش 20 یا22 تومنه میتونید یه بار امتحانی برید

راستی پیشنهاد میکنم توی گوگل سرچ کنید

انتظارمن

اولین وبلاگ روبازکنید

یکی ازکاربرای همین جاست که بادکتردیباوند نتیجه گرفته

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم يعني چي طبيعي باردار شدي چجوري كمك كرد با دارو يا حرف يا،،،

خودم باردارشدم خانم دکتر باحرفاش خیلی بهم امیدواری داد این باعث شد اولین ماه اقدام جدی باردار باشم 

مشکلی نبود ازاین لحاظ...بارداری سنگینی داشتم..

خطرات زیادی ازبیخ گوشم گذشت که اینکه خودم وبچم سالمم مدیون خانم دکترم...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
دكتر ديباوند ادرس كجاست

کیانپارس خیابان پهلوان فکرکنم...

نمیدونم چطوری بگم توی نت سرچ کنید میاد بالا براتون

اول 19 هفته دردزایمان گرفتم بعدش حس دفع...

دوبار سونو دادم یه بارمشکلی نبود دفعه ی بعد جفت خیلی پایین بود...

باامپول وامیدواری های زیاد خانم دکتر استراحت

خوب شد

20 هفته ابریزش داشتم که رفتم اورژانسی سونو احتمال پارگی کیسه اب بود اونم خطری نداشت..بعد خانم دکتربهم گفت الکی الکی رفتی اخه مگه کیسه اب پاره شه اینطوریه

ازمایش خون دادم اهن خونم پایین بود باتجویزهاشون اصلا اهن خونم کم نشد بلکه خوب خوب مونده ..

زایمان زودرس باامپولا وبقیه ی راهنمایی ها ازسرم گذشت یه زایمان خیلی عالی هم داشتم

بعد زایمان بازهماتوم داشت ولی ریز. بازخیلی کمک کردن تاخوب بشم وسرپا...

میدونید مدیریت بحرانشون خیلی عالیه...اصلا نه خودشون استرس میگیرن نه میزارن بیمار استرس بگیره..

اول 19 هفته دردزایمان گرفتم بعدش حس دفع... دوبار سونو دادم یه بارمشکلی نبود دفعه ی بعد جفت خیلی پای ...

واقعا جفتم 3 پله اومده بود پایین رسیده بود به دهانه ی. رحم...

چندین مورد دیگه هم هست...

مثلا دوستم 8 ماهگی اپاندیسش ترکید...

خانم دکتر طول عمل کنارش بودن...باراهنمایی. هادکتر دوستم هفته ی 40 زایمان طبیعی داشت...

اون یکی دوستمم 4 روز بستری بود بیمارستان خانم دکترنذاشتن 7 ماهه زایمان کنه

اول 19 هفته دردزایمان گرفتم بعدش حس دفع... دوبار سونو دادم یه بارمشکلی نبود دفعه ی بعد جفت خیلی پای ...

برای ابریزش رفتم بیمارستان..ماما گفت بله احتمالش هست ..نامه نوشت برای بیمارستان امام برای زایمان پنج ماهه چون میگفت کیسه ابت پاره شده احتمالا...