2777
2789
عنوان

غم مرگ عزیز😭🖤

319 بازدید | 19 پست

۱۶سالش بود و هر لحظه داره جیگرم بیشتر میسوزه 

من واقعا دارم تموم میشم هر روز که میگذره بجای بهتر شدن من بدتر میشم 

گریه میکنم میگم خدایا یعنی تموم شد …پس آرزوهاش چی 

پس قول قرار هاش با دوست صمیمیش 

هرروز باهم بیرون بودن هردیقه یا باهم بودن یا باهم حرف میزدن یعنی خیلی بیستر از حد تصور صمیمی بودن تو مدرسه کنارهم میشستن 

خدا چطور دلش اومد از هم جداشون کنه 😭😭😭

وای من چرا اروم نمیشم 

خدایا مادرش تک و تنها بود به اون چرا رحم نکردی

مرگ حقع ی روزی نوبت منم میشع 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ولی اروم نمیشم قلبم درد نیکنه اون هنوز یه عالمه آرزو داشت کلی هدف داشت که واسم ازشون میگفت😭

خب عزیزم شاید ب صلاحش نبوده بیشتر زنده باشه شاید اگ بیشتر عمر می‌کرد آدمی بدی میشد یا  ی شوهر بعد گیرش میفتاد یا چمیدونم برای بچه ب مشکل می‌خورد خدا صلاح بنده هاش رو بهتر میدونه بجای گریه براش قرآن بخون و ب این فک کن دور از جونت بعد از صد و بیست سال خودتت هم میری پیش اون پس باید ب فکر اعمالمون باشیم خدا بهت صبر بده و روحش شاد.

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

[QUOTE=369622969]میدونم ولی اروم نمیشم  قلبم درد نیکنه  اون هنوز یه عالمه آرزو داشت کلی هدف داشت که واسم ...[/QUOTEروحش در آرامش باشه انشالله.عزیزم الان اینقدر سن مرگ و میر پایین اومده خدا خودش صبر بده به دل بیقرار خانواده اش و اطرافیان.همکلاس پسرم دو سه هفته پیش خودکش کرد خودشو از طبقه چهارم پرت کرد پایین.

روحش مشهور با پیامبر❤️

خیلی حال بدی دارم 

غذا میخورم میگم وای اون الان اونجا چیکار میکنه 

میخوام بخوابم میگم وای الان تو اون جای سر تو خاک چجوری خوابیده 

یهو میزنم زیر گریه میگم خدایا رفت تو قبرستون تنها موند این هنوز بچه بود اخهچجوری ارزوهاشو برد تو خاک

خب عزیزم شاید ب صلاحش نبوده بیشتر زنده باشه شاید اگ بیشتر عمر می‌کرد آدمی بدی میشد یا ی شوهر بعد گی ...

اره گلم خدا خودش صلاح بنده هاشو بهتر میدونه.اون بنده خدا هم عمرش همینقدر بود.برای خانواده خیییییلی سخته مثل مرگ میمونه داغ عزیز ولی چاره ای جز تحمل نداره.خدا صبر زینبی بهشون بده انشالله.

من و برادرم دوقلو بودیم..

یک هفته قبل تولد ۱۷ سالگیمون برادرم فوت شد💔

من به سختی نفس میکشم

به زور زندگی میکنم

دارم دق میکنم

هیچ جوره نمیتونم کنار بیام..

دیگ حتی نمیتونم بخندم 🖤

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

[QUOTE=369622969]میدونم ولی اروم نمیشم قلبم درد نیکنه اون هنوز یه عالمه آرزو داشت کلی هدف داشت که ...

اخ اخ 😭

سخته خیلی سخته 

من که فکر میکنم دیگه اون تموم شد دیگه ادامه نداره دیگه تا همینجا کنارمون بود یهو جیغ میزنم گریه میکنم