2777
2789

سلام عزیزان من فهمیدم فقط پدر مادر همسر و آینده بچه

دیگه هیچکسسسس بخدا هیچکس

و این شد انتظارمو انقدر به همه به صفررسوندم انگار وجود ندارن حرفیم ندارم باهاشون بزنم 

راحتم شماچی

از وقتی مادرم فوت کرد فهمیدم هیچکس هیکس ندارم 

اونایی که مثلا فامیل بودن تو اوج بیچارکی بدبختی دستم نگرفتن هیچ یه کیسه نمک هر کدوم گرفتن دست میپاشیدن رو زخمام

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ۱۴ سالگی

فقط خانواده 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

مم از اینام انتظاری ندارم دیگه

فقط خودممو خدا...

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

من بعد ازدواج فهمیدم حای همون همسر هم دوستت نیست

فقط پدر و مادر و خواهر و برادر 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اسی یه چیز بگم بعدهام میفهمی حتی پدر و مادرم و فرزندم نه و فقط همسر و شاید خیلی بعدتر بفهمی فقط خودت

من هیچکس دوستم نیس حتی فرزند ۳ساله ام چون الان که بچه اس بهم نیاز داره بزرگ که شد من فقط مادرشم

از وقتی مادرم فوت کرد فهمیدم هیچکس هیکس ندارم اونایی که مثلا فامیل بودن تو اوج بیچارکی بدبختی دستم ن ...

اره بخدا ادم هیچیکی نداره بقول دوستان یه وقتا همون پدر مادر همسرم هیچ

درستشم همینه، بقیه بابت دوست داشتن انتظارایی دارن. ولی خانواده ن.

والا خانواده شوهر من میگه بامن زندگی کن

تا توی عروسی کمکت کنم اینم مادر شوهر یعنی فکر کن

برا بچش شرط دارع منم گفتم نه بریم عروسیم نمیخوام