2777
2789

مامانم بهم حرفای خوبی نمی‌زد خصوصا مواقع عصبانیت ولی خب دست خودش نیست اعصابش ضعیفه کلی قرص اعصاب میخوره 

فقط چند تا چیز ناراحتم میکرد اینکه میگفتم زشتم یا الآنم بعضی وقتا میگه شوهرت ازت سرتره نمی‌دونم چی شده اومدن تو رو گرفتنثض

علایقمو تحقیر میکرد

وای آره 

همین الان من تو دوران کرونا با یسری چیزا آشنا شدم صوت گوش میکردم و اینا یه بار گفتم خیلی خوبه توم بیا گوش کن اینکارا رو بکنیم باهم گفت برو بابا دلت خوشه من کلی کار دارم تو معلوم نی چیکارمیکنی تو این گوشی و اینا الان که من ازدواج کردم خودش افتاده تو اون راه و داره کلاس میره صوت گوش میده به منم میگه بیام برم ولی من دیگه الان نمیتونم همراهیش کنم..... 

الان باز میخوام برم دنبال یکاره دیگه میگه اونا بدرد نمیخوره فقط کاره من بدرد میخوره 🤦‍♀️😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متوجهم الانم میتونم بگم گذر کردم کمی از اون زمان ..ولی بازم یه سری اخلاقای بد داره..خیلی راحت می ...

این دیگه شخصیت شون  چون ی نفر مادر دلیل نمیشه اخلاق های بد نداشته باشه. مثلا مامان خودم غیبت خیلی میکنه😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......