2777
2789
چرا

یه عمر ظاهر با من خوب بود نگو از من متنفره و ظاهر خوبه تا پیری یک پرستار دلسوز داشته باشه تمام خاستگارامو رد کرد الان ۴۰ سالمه تا پیری تنها نباشه ازش بیزارم

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوره نوجوانی 80 درصد مادر و دخترا با هم سازگار نیستن طبیعی دیگه دو تا همجنس معمولا با هم کمتر میس ...

اره متوجهم الانم میتونم بگم گذر کردم کمی از اون زمان ..ولی بازم یه سری اخلاقای بد داره..خیلی راحت میتونه قضاوتت کنه و تهمت بزنه

حس میکنم نمیتونم تکون بخورم در کنارشون و هیچ کاری نمیتونم کنم و همش گره میفته تو کارام😭😭😭😭😭تازه ...

عزیزم ایشالا مشکلت حل میشه..اول از هم سعی کن زیاد اعتقاد به دعا اینا نداشته باشی شاید اینجوری باعث بشه استرس گره افتادن تو کار نداشته باشی..بعدم بی اهمیت باش نسبت بهشون میدونم سخته ولی خب امیدوارم یه روز ازادانه تر زندگی کنی

نه عزیزم من خودم مادر سه تا بچه هستم هیچوقتم به گرد پای مادرم نمیرسم مادر نسل قدیم خاص بودن . مادرا ...

اینجا تاپیکی که همه ی بچه هایی که مامان خوبی نداشتند میاند درد دل میکنند حالا یا حق دارند واقعا مامان خوبی ندارند یا اینکه رفتارهای خودشون باعث شده مشکلاتی بین خودشون و خانواده شون پیش بیاد

خدایا شکرت

عزیزم ایشالا مشکلت حل میشه..اول از هم سعی کن زیاد اعتقاد به دعا اینا نداشته باشی شاید اینجوری باعث ب ...

من اعتقاد ندارم ولی میدونم چقدر بدبیاری و نحسی داره

و ممکنه برا منم انجام داده باشه

کلا جدا از اون خودشونم سمی و حسود و نحسن

خوب عنوان تاپیک رو باید عوض میکردن. فقط نوشته از مادراتون بگین

درسته ولی تو اولین پست از مشکلاتش با مامانش گفت یه عده هم تاییید کردند . منم مثل شما اومده بودم از مامانم تعریف کنم دیدم همه غصه دارند و دلشون پره دیگه نگفتم .

خدایا شکرت

یه عمر ظاهر با من خوب بود نگو از من متنفره و ظاهر خوبه تا پیری یک پرستار دلسوز داشته باشه تمام خاستگ ...

امیدوارم تو زندگی اجر از خود گذشتگیتو ببینی..شایدم یه روز یه آدم خوب جلو راهت سبز شه