2789
عنوان

عکاس دیوونه

98 بازدید | 12 پست

برای عکس سه در چهار رفتم یه جایی نزدیک خونمون یه دختر خانمی هم اومده بود می خواست قبل من عکس بگیره .آقای عکاس روبه من کرد گفت بیاید یه عکس سه در چهار دونفرونه بندازم ازتون بعد هم خودش قاه قاه خندید🙄بعدشم همه اش دختر بنده خدا رو اذیت می کرد که مقنعه ات‌ ببر عقب قشنگتری هر چی دختره می گفت واسه جایی می خوام اگه بی حجاب باشه گیر میدن هی مسخره می کرد که موهاتو داخل کردی شدی شبیه قلقلی و اینا 😐 بعدشم اومد از من عکس بگیره من اعصابم خورد بود از رفتارش اخم کرده بودم گفت  وای چه اخمو خانومی 🙄 مرتیکه بی شعور خیلی رفتاراش رو مخ بود همه اش چرت و پرت می گفت ....دلم می خواست بزنمش .قیافه شم بد جور وحشتناک بود مثل جن بود 😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو فروشگاه دیدم اینکه پشت دخله هیچ چرت و پرت میگ جای کارت کشیدن هی حرف میزد اعصابم خورد شد بعد وسایلو گذاشتم جلوش گفتچ مرتب چیدس اینطوری کار من راحتتر شد میخاشتی کار منرراحت شه ؟؟ هی هم اینو میگفت

واقعا اعصاب نمونده بود برام ک یهو ب مامان من گفت مادر بیا جلو

من خیلی بدم میاد مادر من ن عصا دستشه ن مریضه ن از کار افتاده شاغله اصلا هم پیر نیس و چون دیده بودم بعضیا ب مامانم اینو میگن عصبانی شدم گفتم مادر ب زن ۷۰ ساله میگن ایشون مادر نیست خانمه

یجوری زدم بهش ک دیگ تا اخر زر اضافی نزد

یکم تند رفتم و صدامو بلند کردم ولی تقصیر خدش بود بجا کار هی زر مفت میزد 

Oh baby
حیف که اونجا نبودم وگرنه همونجا خشتکشو می‌کشیدم سرش 😐😐😂😂💔🥱

بیشتر دلم واسه اون دختر قبل خودم سوخت خیلی مظلوم بود اینم کلی مسخره اش کرد و‌حرف بارش کرد هی بهش می گفت قشنگی ولی ابروهاتو بد اصلاح کردی .چرا بینیت عمل نکردی یکم‌قوز داره 😐

بیشتر دلم واسه اون دختر قبل خودم سوخت خیلی مظلوم بود اینم کلی مسخره اش کرد و‌حرف بارش کرد هی بهش می ...

چقدر اسگل بوده یارو کاش یکی میرید بهش دهن گندشو ببنده

حالا حداقل کارتونو راه انداخ تحملش کردین 

Oh baby
چقدر اسگل بوده یارو کاش یکی میرید بهش دهن گندشو ببندهحالا حداقل کارتونو راه انداخ تحملش کردین

عکس رو گرفتیم .متاسفانه تنها عکاسی شبانه روزی شهرمون هست منم تا ساعت نه ده گیر بودم نشد جای دیگه برم وگرنه یه لحظه تحملش نمی کردم