2777
2789
بنظرتون نرم بیمارستان وقت بگیرم و دکتر انتخاب کنم از اول بارداریم تحت نظر ماما هستم؟برم یا نه؟

من پرسیدم گفتن فرقی نداره بالاخره کسی که داره میزاد بالاخره میزاد مجبورن قبول کنن

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اگه کسی اصلا بیمه نداشته باشه و وضع مالیش هم خوب نباشه برای زایمان باید چکار کنه...کجا بره؟

بيمارستانهاي دولتي از اونايي كه بيمه ندارن هزينه كمي ميگيره عزيزم اوناهم كه بيمه دارن رايگانن

من هم خصوصي ديدم هم دولتي فرقش يكي توي تميزي و نو بودن دروديوار و تخت و وسيله هاس مورد دوم هم تو رفتار پرستار و خدمه و ماما كه تو دولتي زياد مودب ممكنه نباشن چون سرشونم شلوغه و كارشونم زياده و بالاسرشونم كسي نيس كه به خاطر پول مشتري بهشون بگه درست رفتار كنن غير اين كارشون رو درست انجام ميدن يعني مجبورن و مشكلي نميزارن پيش بياد خيلي خطرات رو از سرمادر و بچه رد كردن كه پزشكايدخصوصي واقعا شايد مهارتشو نداشته باشن

اگه دولتي رفتي عزيزم از بابت سلامت خودت وبچه اصلا نگران نباش حالا نو و نوار نيس بيمارستان يا اخلاقاش ...

اره فقط بابت سلامتیمون نگرانم اگه کاری بشیم  میپرسن کجا زایمان کردی بعد که میگی دولتی میان میگن حقت بوده میخوام تجربتونو در اختیارم بزارید 

خدایا خیلی دوستت دارم
[QUOTE=50465951]کی ؟تازگیا؟[/بخیه هاشو چجور زدن عمودی یا افقی؟اسم دکترشون چی بود برای طبیعی و سزارین ...

دوتاشون دکترشون حوریه جعفرزاده بود،ولی برای طبیعی که دکتر نمیاد،ماماهستش واگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد،پزشک کشیک میاد،ولی خانم دکتر شعرباف هم خوبن

والا من اولیمو دولتی بدنیا اوردم چون پول نداشتم رفتم دولتی الان دومیو پول دارم اما از بیمارستانای خصوصی مطمین نیستم همش دلم باهمون بیمارستان دولتیه هست

واقعا واقعا عالی بود

اگه قرار ب زایمان طبیعی باشه میرم همونجا