2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز من دکترا همشون یه درسو خوندن.دکتر بد تو‌بیمارستان خضوصی هم هست.من خودم کاملا مخالف بیمارستان دولتی بودم.از اول حاملگیم میگفتم فقط خصوصی من پامو دولتی نمبذارم .ولی به خاطر وضعیتم مجبور شدم برم دولتی.راضیم فقط جاش یکم تر تمیز نبود که اونم مهم نیست.

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
ببین عزیز من دکترا همشون یه درسو خوندن.دکتر بد تو‌بیمارستان خضوصی هم هست.من خودم کاملا مخالف بیمارست ...

تمیزی مهم نیست فقط سالم بیایم بیرون

خدایا خیلی دوستت دارم
من دوقلو باردارم میخوام برم بیمارستان تامین اجتماعی که رایگانه میترسم بلایی سرمون بیاد

نه گلم چه بلایی.تو ام که دوقلو باردار هستی صد در صد سزارینی هستی پس الکی ناراحت نباش انشالله به سلامتی زایمان میکنی

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
تمیزی مهم نیست فقط سالم بیایم بیرون

الان من مردم؟؟؟؟؟ زنده ام بچمم سالمه خداروشکر

بچه ها اگه کسی اصلا بیمه نداشته باشه و وضع مالیش هم خوب نباشه برای زایمان باید چکار کنه...کجا بره؟

تهرانی؟

بچه ها اگه کسی اصلا بیمه نداشته باشه و وضع مالیش هم خوب نباشه برای زایمان باید چکار کنه...کجا بره؟

بیمه سلامت که خیلی ارزونه من شوهرم 10هزار تومن داد دو تامونو برای 1سال بیمه کرد

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  
نه گلم چه بلایی.تو ام که دوقلو باردار هستی صد در صد سزارینی هستی پس الکی ناراحت نباش انشالله به سلام ...

دو قلو ها رو سز نمیکنن

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56