shishinaaam مدیر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 1958 عنوان وزی مو | مشاهده متن کامل بحث + 5309 بازدید | 58 پست بچه ها یه سوال با اینکه موها رنگ نیست و موهای خودمه همش از حموم میام وزه با اینکه ماسک مو هم می زنم خسته شدم حالتش خیلی زشنه پف می کنه نمی دونم چه جوری بگم . حالا می خوام برم ماسک موی بعد از حمام فولیکا بگیرم خوبه ؟ چه رنگیشو باید بگیرم؟ 1396/10/06 | 16:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shishinaaam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 1958 من شامپو آرگان و بالم آرگان و سرم فلوئید آرگان استفاده میکنم موهام فوق العاده شده باور کن اصلا نمیتو ... عزیزم حدود قیمتش چنده از کجا باید بگیرم
___فاطمه___ عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1803 عزیزم نشنیدم تا حالا ... بعد از حمام باید بزنم ؟ قیمتش چنده؟ روغن آرگان اصل سخت پیدا میشهاما وز مو رو کامل می برهاگ گشتی و پیدا نکردیهمین محصولات امریکایی یا اروپایی ک توش روغن آرگان داره بزن سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
مامان_ايليا عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 4405 موی دکلره رو هم صاف میکنه ؟ قیمتش چنده موي رنگ ودكلره شده فرق نداره.ولي ارايشگاها ميچاپن ادمو.حداقل٥٠٠ ٦٠٠ ميگيرن.مواد كراتينه بگير ١٠٠تومن.خودت انجام بده.فقط يكي ﺑﺎيد كمكت كنه.روششو تواينترنت سرچ كني مياد.
الی٧١ عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 2529 موهای من نه وزه نه صافه پف داره هیچ راهی براش پیدا نکردم دلم قش میره برا مو صافا بابام بهم میگه میرزا کوچک خان انقده پف داره هیهی
مامان_ايليا عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 4405 عزیزم نشنیدم تا حالا ... بعد از حمام باید بزنم ؟ قیمتش چنده؟ ببين عزيزم همه اينا باسشوار خوب ميشه.اگه ميخواي خود موهات خوب بشه فقط راهش كراتينه اس.گوگل سرچ كن روش كراتينه.خودشم بگير ١٠٠تومن.راحت ميشي كلا
nitra عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 363 محصولاتش کاملا گیاهی هست اروپایی و اصل و روغن خالص آرگان برند B&V ایتالیایی بلاروسی هست ی چیش خوبه انحصاری دست پنبه ریز میدونی واقعا خوبه من تو گروهشون هستم
___فاطمه___ عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1803 دوستان کسی میدونه آرگان اصل از کجا پیدا کنیمآخه میوه اس هس ک فقط تو مراکش ب عمل میادروغنش باشه هم گرونهاما من ک حاضرم هزینه کنم سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
tara68 عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 170 موي رنگ ودكلره شده فرق نداره.ولي ارايشگاها ميچاپن ادمو.حداقل٥٠٠ ٦٠٠ ميگيرن.مواد كراتينه بگير ١٠٠تومن ... ممنونم گلم، اما موهام خیلی داغون شده، تو فکر کوتاهیشم، بس که خورد میشه و میریزه، فک نمیکنم کراتینه هم بتونه درستش کنه
___فاطمه___ عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1803 ببين عزيزم همه اينا باسشوار خوب ميشه.اگه ميخواي خود موهات خوب بشه فقط راهش كراتينه اس.گوگل سرچ كن رو ... اتفاقا سشوار مو رو ب مرور وز میکنهسعی کنین اصلا سشوار نکنین سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
nitra عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 363 دوستان کسی میدونه آرگان اصل از کجا پیدا کنیم آخه میوه اس هس ک فقط تو مراکش ب عمل میاد روغنش باشه ه ... همه ی محصولات B&V روغن 100% خالص آرگان اصل بودنش رو تو سایت سازمان بهداشت و درمان میشه چک کرد
shishinaaam مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 1958 محصولاتش کاملا گیاهی هست اروپایی و اصل و روغن خالص آرگان برند B&V ایتالیایی بلاروسی هست ی چیش خو ... خب رنج قیمتش چقدره حدودا؟
___فاطمه___ عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 1803 ممنونم گلم، اما موهام خیلی داغون شده، تو فکر کوتاهیشم، بس که خورد میشه و میریزه، فک نمیکنم کراتینه ه ... اگر میخواین کراتینه کنین بوتاکس کنینبوتاکس جدیدترین روش درمانی موستتا وقتی بوتاکس هست کراتین چیهمواد سرطان زای کراتینم نداره سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
nitra عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 363 اتفاقا سشوار مو رو ب مرور وز میکنه سعی کنین اصلا سشوار نکنین آره مورو خشک میکنه آسیب دیده ش میکنه نازک میشه کورتکس مو از بین میره
tara68 عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 170 محصولاتش کاملا گیاهی هست اروپایی و اصل و روغن خالص آرگان برند B&V ایتالیایی بلاروسی هست ی چیش خو ... لطف میکنی لینک گروهشونو بدی عزیزم