2777
2789
عنوان

وزی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 5309 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم نشنیدم تا حالا ... بعد از حمام باید بزنم ؟ قیمتش چنده؟

روغن آرگان اصل سخت پیدا میشه

اما وز مو رو کامل می بره

اگ گشتی و پیدا نکردی

همین محصولات امریکایی یا اروپایی ک توش روغن آرگان داره بزن

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
موی دکلره  رو هم صاف میکنه ؟ قیمتش چنده  

موي رنگ ودكلره شده فرق نداره.ولي ارايشگاها ميچاپن ادمو.حداقل٥٠٠ ٦٠٠ ميگيرن.مواد كراتينه بگير ١٠٠تومن.خودت انجام بده.فقط يكي ﺑﺎيد كمكت كنه.روششو تواينترنت سرچ كني مياد.

عزیزم نشنیدم تا حالا ... بعد از حمام باید بزنم ؟ قیمتش چنده؟

ببين عزيزم همه اينا باسشوار خوب ميشه.اگه ميخواي خود موهات خوب بشه فقط راهش كراتينه اس.گوگل سرچ كن روش كراتينه.خودشم بگير ١٠٠تومن.راحت ميشي كلا

محصولاتش کاملا گیاهی هست اروپایی و اصل و روغن خالص آرگان برند B&V ایتالیایی بلاروسی هست ی چیش خوبه  انحصاری دست پنبه ریز میدونی واقعا خوبه  من تو گروهشون هستم

موي رنگ ودكلره شده فرق نداره.ولي ارايشگاها ميچاپن ادمو.حداقل٥٠٠ ٦٠٠ ميگيرن.مواد كراتينه بگير ١٠٠تومن ...

ممنونم گلم، اما موهام خیلی داغون شده، تو فکر کوتاهیشم، بس که خورد میشه و میریزه، فک نمیکنم کراتینه هم بتونه درستش کنه

ببين عزيزم همه اينا باسشوار خوب ميشه.اگه ميخواي خود موهات خوب بشه فقط راهش كراتينه اس.گوگل سرچ كن رو ...

اتفاقا سشوار مو رو ب مرور وز میکنه

سعی کنین اصلا سشوار نکنین

دوستان کسی میدونه آرگان اصل از کجا پیدا کنیم آخه میوه اس هس ک فقط تو مراکش ب عمل میاد روغنش باشه ه ...

همه ی محصولات B&V روغن 100% خالص آرگان اصل بودنش رو تو سایت سازمان بهداشت و درمان میشه چک کرد

ممنونم گلم، اما موهام خیلی داغون شده، تو فکر کوتاهیشم، بس که خورد میشه و میریزه، فک نمیکنم کراتینه ه ...

اگر میخواین کراتینه کنین بوتاکس کنین

بوتاکس جدیدترین روش درمانی موست

تا وقتی بوتاکس هست کراتین چیه

مواد سرطان زای کراتینم نداره