2777
2789

چه مدت بعد فوت، فراموش کردید؟ فراموش که نمیشن، با موضوع کنار اومدید؟ شده خودتون رو مقصر بدونید در مرگشون؟ مثلا تصادف کرده باشه بگید ای کاش نذاشته بودم بره بیرون از خونه ، آیا تونستید فراموش کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داغ عزیزم بعد از دو سال هنوز تازس

امشبم یکی از اشناهامون رفت کما میگن هوشیاریش رو چهاره توروخدا واسش دعا کنید خدا به پدر و مادرش رحم کنه همین یه بچه رو دارن

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

اخی چرا ؟

متاسفانه خودکشی، خودش دکتر داروسازه میدونست چیو با چی باید ترکیب کنه قبل از اینکه کار خودشو کنه هم وصیت نامه نوشته یه لحظه که دیدیمش کل بدنش ورم کرده بود و کبود بود اصلا نشناختیمش

دکترش میگه الان هرچی دارو بهش میزنیم بدنش پس میزنه از سر شب تا الان سرم داره میترکه😭😭

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.